Nieuw! Altijd up to date met Uppsy App!

15-09-2021


Wil je jouw behandelingen optimaliseren met de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen? Kun je de wetenschappelijke tijdschriften en onderzoeken niet goed bijhouden, ook al vind je dit erg belangrijk? Vanaf  vandaag, 15 september, kunnen we je kennis laten maken met Uppsy!

Gratis voor NVGzP-leden
Uppsy is een app waarbij je makkelijk en laagdrempelig up to date blijft. De app biedt een overzicht van wetenschappelijke artikelen met een korte samenvatting met link naar de praktijk.

Als lid van de NVGzP mag jij gratis kennismaken met de app. Ga naar www.uppsy.nl, kies voor ‘NVGzP proefabonnement’ en vul je gegevens en de kortingscode ‘nvgzp-herfstactie’ in. Na bevestiging van deze gegevens wordt er gevraagd naar jouw NVGzP-lidmaatschapsnummer op het volgende scherm.

Let op: koop de app niet via Google Play of de App Store, dan werkt de activatiecode niet. De activatiecode moet via de website www.uppsy.nl ingevoerd worden.

Elk lid kan eenmalig gratis gebruikmaken van de proefperiode van vier maanden. Deze actie loopt van 15 september 2021 tot 30 november 2021. Binnen deze periode kan het gratis proefabonnement van vier maanden gestart worden. De app is beschikbaar voor Android en Apple.
Op deze instructiepagina wordt duidelijk uitgelegd hoe het werkt met het invoeren van de code.

Na de proefperiode van vier maanden stopt het proefabonnement automatisch en kun je als NVGzP-lid gebruikmaken van korting en betaal je € 17,50 i.p.v. € 24,99 per jaar.

Wetenschap toegankelijker maken voor leden van de NVGzP
De NVGzP vindt het erg belangrijk om wetenschap toegankelijk te maken voor haar leden. Daarom bieden wij iedere week, in samenwerking met het NIP en de RINO Zuid, de ‘Vraag van de Week’ aan. De Vraag van de Week is binnenkort ook te vinden op de Uppsy app.
Tevens bieden wij  boekrecensies aan van boeken waarvan wij vermoeden dat die bevorderlijk zijn voor jouw deskundigheid.

Lukt het niet om de activatiecode te activeren? Neem dan contact op met info@uppsy.nl.

Vragen of suggesties? Mail naar wetenschap@nvgzp.nl.

* De NVGzP heeft een disclaimer opgesteld. Voor het gebruik van Uppsy is ook deze disclaimer van toepassing.