Najaarsactie 2019 gestart

09-10-2019

 

Trots, kritisch en slagvaardig!
De NVGzP is opgezet voor en door BIG-geregistreerde psychologen. Wij kennen de belangen. En dat merk je. Vol overgave staan wij op voor onze beroepsgroep en doen we er alles aan om de (toekomstige) psychologen in de zorg de juiste support te bieden.
Hoe meer leden, hoe meer de NVGzP voor jou kan doen; meer invloed, betere behartiging van jouw belangen en betere dienstverlening.

Najaarsactie 2019 gestart
De ledenwerfactie 2019 van de NVGzP is gestart. Nieuwe leden kunnen dit najaar exclusief als welkomstgeschenk kiezen uit zeven welkomstgeschenken:

  1. Behandelprotocol De therapeutische relatie bij cognitieve gedragstherapie
  2. Behandelprotocol Cognitieve therapie
  3. Behandelprotocol Handleiding module Schematherapie en de Gezonde volwassene
  4. Behandelprotocol Schematherapie: werken met fases in de klinische praktijk
  5. Jaarabonnement op PsyProtocol (bij een lidmaatschap van minimaal twee jaar)
  6. Het boek ‘Therapiewinst’
  7. Het boek ‘Hersenwerk’

Met een lidmaatschap maak je deel uit van een actief (kennis)netwerk en profiteer je van diverse ledenvoordelen. Wij houden jou op de hoogte van de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen en actualiteiten.  Kijk voor alle ledenvoordelen op onze website.

Lid worden!
Wil je lid worden van de NVGzP, klik dan hier. Op de laatste pagina van het aanmeldformulier geef je aan welk welkomstgeschenk je wilt ontvangen.

Gratis lidmaatschap!
Breng de NVGzP onder de aandacht op je werk, in je intervisie- of cursusgroep. Worden vier van jouw collega’s of studiegenoten vervolgens lid?  Stuur een mail naar secretariaat@nvgzp.nl en geef de namen van deze vier nieuwe leden door. Het nieuwe lid ontvangt een welkomstgeschenk en jij krijgt, nadat de vier leden zich daadwerkelijk hebben aangemeld, een jaar lidmaatschap gratis!

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer informatie over ledenvoordelenen en het lidmaatschap? Kijk op www.nvgzp.nl of stuur een mail naar bureau@nvgzp.nl.