Mini-docu: de positie van de psychologisch specialist

13-01-2022

‘Positionering is van belang om serieus te nemen, maar ook om serieus genomen te worden.’ aldus Lieke Christenhusz. In de tweede aflevering van deze videoreeks praten Lieke Christenhusz (klinisch psycholoog) en Tonnie Prinsen(klinisch psycholoog/P-opleider) over het belang van de positionering van de psychologisch specialist.

De NVGzP staat vol overgave op voor haar beroepsgroep en doet er alles aan om de (toekomstige) psychologen in de zorg de juiste support te bieden. Of het nu gaat om het verbreden of verdiepen van de vakkennis, het versterken van de positie of het toegankelijker maken van het beroep.

Samen sterk!
Als specialistische beroepsvereniging van en voor BIG-geregistreerde psychologen maken we ons samen sterk om het vak goed neer te zetten! Om dit kracht bij te zetten is een driedelige mini-docu gemaakt waarin wij leden aan het woord laten over drie belangrijke onderwerpen:

  • Arbeidsvoorwaarden
  • Wetenschap
  • Positionering

In de tweede aflevering praten Lieke Christenhusz (klinisch psycholoog) en Tonnie Prinsen (klinisch psycholoog/P-opleider) over het belang van de positionering van de psychologisch specialist.

‘Positionering is van belang om serieus te nemen, maar ook om serieus genomen te worden.’ aldus Lieke.

Zie ook onze website