Meld je aan voor het innovatiepanel Masterpsychologen op 10 oktober 2019!

01-08-2019

 

Bohn Stafleu Van Loghum en de NVGzP houden zich al jaren bezig met relevante informatie- en kennisvoorziening aan BIG-geregistreerde psychologen en ook steeds meer voor zij die dit willen worden. De komende jaren willen we van grotere betekenis voor jou als professional zijn. We willen jouw werk en je toekomst in het werkveld graag makkelijker voor je maken door je de juiste kennis, materialen en diensten te bieden op een manier die jou het best ondersteunt. Om dat goed te kunnen doen, hebben we jouw input nodig!

Wil jij een avond meedenken over innovaties van je vakgebied? En hoe we jou beter kunnen ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wij organiseren een brainstormavond op:

  • Donderdag 10 oktober 2019 van 18:00 tot 20:30 uur voor:

– NVGzP-leden die in het bezit zijn van een LOGO-verklaring
– Masterpsychologen die de opleiding tot gz-psycholoog willen volgen en sinds enkele jaren werkzaam zijn in de GGZ, revalidatie of anderszins.

Wij zorgen voor soep, broodjes en een inspirerende gespreksleider op het kantoor van Bohn Stafleu Van Loghum in Houten. Daarnaast worden uiteraard jouw reiskosten vergoed en ontvang je een vergoeding in de vorm van een waardebon ter waarde van € 75,- te besteden in de BSL Webshop.

Help jij ons mee jou te ondersteunen? Fijn als je met ons mee wilt denken!

Je kunt je tot 1 oktober aanmelden via bureau@nvgzp.nl. Graag bij aanmelding je naam, functie en naam van je organisatie vermelden. Na aanmelding sturen wij je een bevestiging en routebeschrijving.

Wij kijken ernaar uit met jou het gesprek aan te gaan!