Korting leden NVGzP op ZorgDomein een feit

29-10-2020

Er hebben zich voldoende leden van de NVGzP aangesloten bij ZorgDomein, zodat de korting op de maandelijke abonnementskosten ingaat. Dat betekent dat leden van de NVGzP die een overeenkomst hebben met ZorgDomein, vanaf 1 november 2020 7,5% korting krijgen op de maandelijkse kosten.

Ben je lid van de NVGzP en maak je al gebruik van ZorgDomein, dan kom je vanaf 1 november 2020 in aanmerking voor deze korting.
Mocht dit niet gerealiseerd worden, dan raden wij jou aan direct contact op te nemen met ZorgDomein.

Wat is ZorgDomein?
Ruim 90% van de huisartsen gebruikt ZorgDomein om hun patiënten door te verwijzen. Dat maakt het voor jou als psycholoog een ideaal platform om je praktijk en (specialistisch) zorgaanbod te presenteren. Bovendien krijg je verwijzingen compleet en digitaal binnen, communiceer je simpel met andere zorgaanbieders en kun je ook patiënten proactief en veilig benaderen over een afspraak.

Kosten aansluiting ZorgDomein
Voor het in gebruik nemen van ZorgDomein zijn contractanten eenmalige registratiekosten verschuldigd van € 30,-. Daarnaast zijn de contractanten ZorgDomein vanaf de datum van ondertekening van de overeenkomst maandelijkse abonnementskosten verschuldigd. De kosten per schermvermelding bedragen € 10,- per maand. Daarnaast zijn de contractanten ZorgDomein
€ 6,- per geregistreerde zorgverlener per maand verschuldigd.

Indien het aantal geregistreerde zorgverleners per praktijk groter of gelijk is aan 6, vindt er een korting plaats van 25% op het aantal geregistreerde zorgverleners.

De maandelijkse kosten inclusief 7,5% korting komen neer op een bedrag van € 14,80 per aangesloten praktijk per maand, uitgaande van één geregistreerde zorgverlener en één schermvermelding per praktijk.

Maak vrijblijvend kennis met ZorgDomein
Mocht je geïnteresseerd zijn in de diensten van ZorgDomein en daar meer over willen weten, dan kun je op dinsdag 17 november van 12.00 – 12.45 uur een interactieve online demo hierover volgen.

Online demo
Dinsdag 17 november van 12:00 tot 12:45 uur houdt ZorgDomein een online demo voor geïnteresseerden.  Lees meer en meld je gratis aan.