Maak jij al gebruik van dit voordeel van je NVGzP-Lidmaatschap?

19-03-2019

NVGzP-leden kunnen met korting de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Beroepsrechtsbijstandverzekering van VvAA afsluiten. Deze VvAA-verzekeringen voor gz-psychologen zijn toegesneden op jouw vak.

Jouw voordeel

NVGzP-leden ontvangen:

  • 10% korting op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • 10% korting op de Beroepsrechtsbijstandverzekering en de rechtsbijstandverzekering particulier als je deze hebt meeverzekerd.

Dit NVGzP-ledenvoordeel is alleen van toepassing als je ook VvAA-lid bent. NVGzP-leden die nog geen lid zijn van VvAA, kunnen gebruikmaken van een jaar gratis kennismakingslidmaatschap.
Je meldt je aan voor het VvAA kennismakingslidmaatschap via secretariaat@nvgzp.nl of
bel 030-686 87 77 (bureau NVGzP). Na afloop van het kennismakingslidmaatschap, bedraagt de contributie € 39,- per jaar. Leden onder de 30 jaar zijn gratis lid. Voor meer informatie zie www.vvaa.nl

Wil je gebruikmaken van het aanbod?

Wil je deze verzekeringen met NVGzP-ledenkorting aanvragen, kijk dan op de site van VvAA of neem contact op met de Ledenservice van VvAA, tel. 030-247 47 89. Zij helpen je graag verder. Loopt je beroepsaansprakelijkheidsverzekering en/of je rechtsbijstandverzekering al via VvAA, maar betaal je nog de volledige premie? Neem dan ook contact op met Ledenservice van VvAA. Je ontvangt de korting vanaf de datum waarop VvAA je aanvraag ontvangt.

Lees hier verder