Ledenwerfactie najaar 2018 gestart

11-10-2018


De NVGzP bestaat ruim 6 jaar en is mede dankzij de inzet en betrokkenheid van bijna 3.500 leden uitgegroeid tot dé vereniging van en voor BIG-geregistreerde psychologen.
Hoe meer leden, hoe meer de NVGzP voor jou kan doen; meer invloed, betere behartiging van jouw belangen en betere dienstverlening. Help ons daarom nog groter te worden!

Samen ben je beter, de vereniging draagt het beroep!
Nieuwe leden ontvangen dit najaar exclusief het boek ‘Inleiding tot de gedragstherapie’ of het boek ‘Beter worden in je vak’. Daarnaast profiteer je als lid van diverse voordelen. Je ontvangt 50% korting op het abonnement van het magazine GZ-psychologie, scherpe kortingen op verzekeringen, bij- en nascholing en praktijksoftware. Ook bieden wij een selectie van vakliteratuur aan in de NVGzP-boekenclub. Kijk voor alle ledenvoordelen op de website.

Wil je lid worden van de NVGzP, klik dan hier. Op de laatste pagina van het aanmeldformulier geef je aan welk welkomstgeschenk je wilt ontvangen.

Gratis lidmaatschap
Breng de NVGzP onder de aandacht op je werk, in je intervisie- of cursusgroep. Worden vier van jouw collega’s of studiegenoten vervolgens lid? Vraag hem/haar dan bij aanmelding jouw naam te vermelden. Het nieuwe lid ontvangt een welkomstgeschenk en jij krijgt, na aanmelding van deze vier leden, een jaar lidmaatschap gratis!

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer informatie over ledenvoordelen en en het lidmaatschap. Kijk op www.nvgzp.nl of stuur een mail naar bureau@nvgzp.nl.

 

 

Hartelijke groet,