Ledencampagne: meer dan 140 nieuwe leden, actie verlengd tot 15 januari

09-12-2014

Meer dan 140 nieuwe leden heeft de NVGzP de afgelopen drie weken in kunnen schrijven. Daarmee zijn we bijna halverwege ons campagnedoel: 2015 leden in 2015. Dertig leden verdienden een Sigmund door een collega te interesseren voor het lidmaatschap.

Bestuurslid en p.r.-coördinator Joost Baas is tevreden over het verloop van de campagne. “Vooral onze ledenkrant is een groot succes. Hij laat zien waar de NVGzP voor staat en dat er behoefte is aan een zelfstandige vereniging voor BIG-geregistreerde psychologen. Het is mooi om te zien dat steeds meer collega’s zich hierdoor aangesproken voelen.”

Wegens het succes is besloten de ledenwerfactie te verlengen tot 15 januari. Wie voor die tijd lid wordt of een collega werft als lid,  ontvangt als attentie een exemplaar van de nieuwste bundel van Peter de Wit, Sigmund weet wel raad met therapie.

Ook je steentje bijdragen aan een sterkere NVGzP, die nog beter op kan komen voor de belangen van ons vak? Ga naar www.nvgzp.nl/2015-leden en verras een collega met ons lidmaatschapspakket met onder andere de lenkrant en een gratis kennismakingsnummer van GZ-psychologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.