Ledenadministratie

12-09-2018


Binnenkort wijzigt er iets in de ledenadministratie: dan gaan we over naar Dynamics365 van Microsoft. Tot op heden wordt de ledenadministratie uitgevoerd door een extern bureau. Na de overstap naar Dynamics365 nemen wij dit in eigen beheer.

Wij hopen met deze overstap onze leden nog beter van dienst te kunnen zijn. Om dit te kunnen realiseren, vragen wij straks meer gegevens van onze leden dan tot nu toe het geval was. Uiteraard worden jullie hier t.z.t. per mail nader over geïnformeerd.

De ledenadministratie wordt dus straks in eigen beheer uitgevoerd. Wij hebben hiervoor een nieuwe collega aangesteld die op 1 september jl. is gestart; Kristine de Groot. Kristine stelt zich hieronder in het kort voor.

Hallo, mijn naam is Kristine de Groot.  Per 1 september  jl. ben ik met veel plezier gestart bij de NVGzP als medewerker ledenadministratie. Door het in eigen beheer nemen van de ledenadministratie, heb ik een nieuwe functie gekregen binnen het bureau van de NVGzP. Het spreekt me zeer aan om in het bevlogen team van de NVGzP te werken. Het geeft me energie om zaken voor jullie te regelen en te organiseren, en daarin een zekere mate van zelfstandigheid en eigen initiatief te kunnen combineren met het werken in een klein team.

Ik heb destijds in Groningen een hbo-opleiding Facility Management en een secretaresse-opleiding gevolgd. In de jaren daarna heb ik diverse managementondersteunende en administratieve functies vervuld bij verschillende organisaties, zoals: ASR Verzekeringen, Fortis en Muziekcentrum Vredenburg/Tivoli in Utrecht. Tot voor kort was ik werkzaam op de personeelsafdeling van ASR Nederland.

Met veel enthousiasme sta ik klaar om alles voor jullie als leden goed en efficiënt te regelen. En uiteraard kunnen jullie met vragen over het lidmaatschap en ook andere kwesties  bij ons terecht.
Je kunt me bereiken via e-mail: bureau@nvgzp.nl