Korting op verzekeringen van VvAA

30-11-2018

Met je NVGzP-lidmaatschap geniet je van kortingen op de verzekeringen van VvAA.

Hieronder vind je een opsomming van de diverse verzekeringen met de bijbehorende geldende korting.

VvAA-zorgverzekering

Met de VvAA zorgverzekering bepaal je zelf door welke zorgverlener je geholpen wordt of naar welk ziekenhuis je gaat. Daarom zijn wij met VvAA een collectiviteit overeengekomen voor de VvAA-zorgverzekering, speciaal voor NVGzP-leden. NVGzP-leden die deelnemen aan de collectiviteit van de VvAA zorgverzekering, ontvangen een collectiviteitskorting van 8,5% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende verzekeringen.

Verzekerd vanaf € 122,61 per maand
Met deze ledenkorting ben je in 2019 voor € 122,61 per maand verzekerd bij VvAA zorgverzekering (verplicht eigen risico € 385). Een aanvullende verzekering heb je vanaf € 9,24 per maand. Je hebt keuze uit zes aanvullende verzekeringen. Om gebruik te maken van de NVGzP collectiviteit, hoef je geen lid te zijn van VvAA. Je lidmaatschap van NVGzP volstaat.

Bereken direct je premie

VvAA-beroepsrechtsbijstandverzekering

Met de VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van rechtsbijstand in het geval van een juridisch conflict.
Voor leden van de NVGzP, die tevens (kennismakings)lid zijn van VvAA, geldt een extra premiekorting van 10%.

VvAA-beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert tegen schade die je veroorzaakt tijdens de uitoefening van je beroep.
Voor leden van de NVGzP, die tevens (kennismakings)lid zijn van VvAA, geldt een extra premiekorting van 10%.

NVGzP-leden die nog geen lid zijn van VvAA, kunnen een kennismakingslidmaatschap afsluiten door een mail te sturen aan secretariaat@nvgzp.nl. Sluit je het lidmaatschap af vóór 1 juli, dan is dit gratis tot 31 december van het lopende kalender jaar. Sluit je het lidmaatschap af na 1 juli, dan is het lidmaatschap gratis tot 31 december van het volgende kalenderjaar. Dus als je nu kennismakingslid wordt, dan is dit tot 01-01-2020 gratis.