Korting NVGzP-leden voor het 12e jaarcongres KP & KNP op 17 april

05-02-2020

 

De aanmelding is geopend voor het twaalfde jaarcongres voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen op
donderdag 16 en vrijdag 17 april a.s. NVGzP-leden krijgen een korting oplopend tot € 100,- op de toegangsprijs.

Thema: Passie, Positie, Politiek.

De politieke en maatschappelijke werkelijkheid heeft steeds meer invloed op ons vak. Hoe gaan wij in onze instellingen en praktijken hiermee om en wat is het effect hiervan in de spreekkamer?
Kunnen wij als specialisten hierin veranderingen bewerkstelligen en zo ja, hoe? Wij zullen ons als specialisten moeten blijven beraden over onze positie en hoe we deze inzetten.

Drie gerenommeerde sprekers zullen de dag openen: prof. dr. Andrea Evers, dr. Iva Bicanic en prof. dr. Mark van der Gaag.

In de middag zijn er weer volop mogelijkheden om te kiezen uit voor u relevante parallelsessies door sprekers uit allerlei werkvelden. Bij ieder zal te merken zijn dat waar zij op hun expertisegebied voor stáán, geworteld is in hun passie voor het vak.

Het congres vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Wetenschapsbevordering Klinisch psycholoog & Klinisch neuropsycholoog (Stichting WKK).

Het preconference symposium ‘Affectieve neuroscience: stand van zaken in Nederland’ op 16 april vindt plaats in ‘Het Oude Magazijn’ te Amersfoort.

Klik hier voor alle informatie over het congres en om je aan te melden.

Posterprijs
Tijdens het 12e landelijke congres voor en door klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen op vrijdag 17 april, wordt aan 10 collegae, net als voorgaande jaren, de gelegenheid geboden om een poster op te hangen. Zij die een poster mogen presenteren, betalen een sterk gereduceerde toegangsprijs van €100,- voor het congres.

We dagen je uit vóór 30 maart 2020 een posterpresentatie te mailen op staand, A0- formaat: hoogte 1.19 en breedte 0.84. Graag verzenden naar Jurrie van Druten van het congresbureau ZonderZorg: jurrie@zonderzorg.nl

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000,-. De winnaar van de posterprijs geeft een ‘4 minute-pitch’ direct aansluitend aan de uitreiking van de prijs.