Korting NVGzP-leden voor het 11e jaarcongres KP & KNP op 12 april

23-01-2019

Inmiddels is de aanmelding geopend voor het elfde jaarcongres voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen op donderdag 11 en vrijdag 12 april a.s.
NVGzP-leden krijgen € 50 korting op de toegangsprijs.

Thema: Seksualiteit

Wij verlangen naar wederzijds bevredigende, duurzame relaties waarin wij intimiteit en kwetsbaarheid in afhankelijkheid kunnen en durven delen. Wij willen nabijheid voelen, uiteenlopende gevoelens en zorgzaamheid ervaren zonder het respect voor de ander te verliezen. Seksualiteit is een mooie, maar soms ook moeilijke manier om intimiteit te delen, waarin ook van alles mis kan gaan waarbij gedrag grensoverschrijdend kan worden en veiligheid en vertrouwen (voorgoed?) verloren dreigen te gaan. Waarbij intimiteit verwordt tot ongewenste intimiteit(en).

Tijd om het erover te hebben. Om er met elkaar en met onze sprekers over na te denken. Om gevoelens en inzichten over seksualiteit vanuit verschillende invalshoeken van ons specialisme met elkaar te delen. Tijdens dit 11e specialisten jaarcongres vragen wij Klinisch psychologen en Klinisch neuropsychologen zich te verdiepen in de persoonlijke en professionele houding rondom de vele aspecten van de menselijke seksualiteit. Hoe vrij denken we of wordt dat juist grensoverschrijdend?

Eerst een pre-conference over Slaap, de volgende dag gezond weer op en dan …….. de hele dag Seks!

Keynote-sprekers zijn: Liesbeth Woertman, Eus van Someren en Ellen Laan.

Het congres vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Wetenschapsbevordering Klinisch psycholoog & Klinisch neuropsycholoog (Stichting WKK).

Het preconference symposium ‘Slaapstoornissen en Psychopathologie’ op 11 april vindt plaat in hotel Mitland te Utrecht.

Klik hier voor alle informatie over het congres en om je aan te melden.

Posterprijs
Tijdens het 11e landelijke congres voor en door klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen op vrijdag 12 april 2019, wordt aan 10 collegae, net als voorgaande jaren, de gelegenheid geboden om een poster op te hangen. Zij die een poster mogen presenteren, betalen een sterk gereduceerde toegangsprijs van € 100,- voor het congres.

We dagen je uit vóór 20 maart 2019 een posterpresentatie te mailen op staand, A0- formaat: hoogte 1.19 en breedte 0.84. Graag verzenden naar Laura van der Parre van het congresbureau ZonderZorg: laura@zonderzorg.nl.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000. De winnaar van de posterprijs geeft een ‘4 minute-pitch’ direct aansluitend aan de uitreiking van de prijs.