Korting NVGzP-leden voor jaarcongres KP & KNP op 20 april

30-01-2018Inmiddels is de aanmelding geopend voor het tiende jaarcongres voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen op donderdag 19 en vrijdag 20 april a.s. NVGzP-leden krijgen
€ 50 korting op de toegangsprijs bij inschrijving vanaf 13 februari.

Het specialistencongres, voor klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en zij die hiertoe in opleiding zijn, beleeft voorjaar 2018 zijn tiende editie. Reden voor een feestje!

Het congres op vrijdag 20 april vindt traditiegetrouw in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Een jubileum geeft  aanleiding om terug te kijken naar wat er op ons vakgebied is bereikt en veranderd en naar wat er nog niet goed is gelukt. Maar ook om stil te staan bij wat de toekomst ons zou kunnen brengen. Als keynote sprekers zijn uitgenodigd: Pim Cuijpers, Douwe Draaisma & Erik Scherder.

In de middagsessies zult u enkele collegae terugzien die in de afgelopen jaren opvallend goed werden gewaardeerd. Ook het inmiddels traditionele interview zal gaan over successen en falen, en over wat er in het professionele verschiet ligt.

De preconference workshop op 19 april zal gegeven worden door Ben Tiggelaar.

Het congres vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Wetenschapsbevordering Klinisch psycholoog & Klinisch neuropsycholoog.

Klik hier voor de flyer en hier om aan te melden voor dit congres.

Posterprijs
Wij dagen u graag uit vóór 20 maart een poster in te dienen voor de felbegeerde Posterprijs van het 10e KP/KNP Jubileumcongres.
Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000. De winnaar van de posterprijs geeft een
‘4 minute-pitch’ direct aansluitend aan de uitreiking van de prijs. Zij die een poster mogen presenteren, betalen een sterk gereduceerde toegangsprijs van € 100,- voor het congres.