Kennismaken met Cécile Salden: nieuwe beleidsmedewerker NVGzP

03-02-2022

 

Op 1 februari is Cécile Salden gestart als beleidsmedewerker bij de NVGzP. Hieronder stelt zij zich voor.

Ik ben Cécile Salden (53) en ben sinds 1 februari beleidsmedewerker bij de NVGzP. Ik heb veel ervaring op het gebied van Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en op het gebied van het ontwikkelen van beleid, het realiseren en evalueren ervan.

Die ervaring heb ik opgedaan bij een zorgverzekeraar (ONVZ), waar ik 8 jaar lang heb gewerkt als beleidsmedewerker GGZ en zorginkoper GGZ. Daarna werkte ik enkele jaren als beleidsadviseur bij psychologenverenigingen, waaronder het NIP en de NVO. Op dit moment werk ik ook deeltijds voor de Vereniging voor Schematherapie. Met behulp van deze ervaring en een groot netwerk, hoop ik het bestuur en de leden van de NVGzP te helpen bij het verder ontwikkelen en realiseren van het organisatiebeleid en de bijbehorende doelstellingen.

Ik zal me onder andere gaan bezighouden met het nieuwe zorgprestatiemodel, het Landelijk Kwaliteitsstatuut en de kwaliteitsstandaarden in de GGZ. Ik hoop de leden van de NVGzP snel live of online te kunnen ontmoeten om elkaar en elkaars werk beter te leren kennen.

Naast mijn werk run ik een druk gezin van drie kinderen samen met mijn man. We wonen in Vleuten, vlakbij Utrecht. Om fit te blijven sport ik graag (fitness, fietsen en skiën). Verder hou ik van koken en van zaaien en oogsten in mijn bloemen- en kruidentuin.