Jaarcongres KP & KNP op 21 april: NVGzP-leden krijgen € 50 korting

07-02-2017

Inmiddels is de aanmelding geopend voor het negende jaarcongres voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen op vrijdag 21 april a.s. NVGzP-leden krijgen € 50 korting op de toegangsprijs bij inschrijving
na 12 februari.

Thema van het congres is Stilte. Als keynote speakers zijn uitgenodigd: Salman Akhtar, over stilte binnen psychotherapie, Manu Keirse over de stilte na het overlijden van een naaste en Guy Widdershoven over stil staan bij de waarden van het vak.

In het middagprogramma wordt het thema belicht vanuit psyche en brein, individu en context. Vakgenoten spreken o.a. over de gewenste stilte, de gevreesde stilte, de noodzakelijke stilte, over stilte met en zonder woorden en stilte tussen ouders en kinderen.

Het congres vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Wetenschapsbevordering Klinisch psycholoog & Klinisch neuropsycholoog.

Klik hier voor de flyer en hier om aan te melden voor dit congres.

Posterprijs
Net als voorgaande jaren, zal er aan tien collegae de gelegenheid worden geboden om posters op te hangen. Zij die een poster mogen presenteren, betalen een sterk gereduceerde toegangsprijs van € 100,- voor het congres. Het is de bedoeling dat je poster een lopend of afgerond onderzoek betreft, het liefst met (voorlopige) onderzoeksresultaten erin verwerkt. Na beoordeling beslist de congrescommissie welke posters opgehangen zullen worden. Aan de maker van de beste poster wordt door de RINO Groep een posterprijs uitgereikt. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000. De winnaar van de posterprijs geeft een ‘4 minute-pitch’ direct aansluitend aan de uitreiking van de prijs. Klik hier voor meer informatie over de posterprijs.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.