Hoe we jouw werk makkelijker kunnen maken

03-07-2019

 

Meld je aan voor het innovatiepanel Jonge gz-professionals op 9 oktober 2019!

Bohn Stafleu Van Loghum en de NVGzP houden zich al jaren bezig met relevante informatie- en kennisvoorziening aan BIG-geregistreerde psychologen. De komende jaren willen we van nog grotere betekenis voor jou als professional zijn. We willen jouw werk graag makkelijker voor je maken door je de juiste kennis, materialen en diensten te bieden op een manier die jou het best ondersteunt. Om dat goed te kunnen doen, hebben we jouw input nodig!

Wil jij een avond meedenken over innovaties van jouw vak? En hoe we jou beter kunnen ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wij organiseren een brainstormavond op:

  • Woensdag 9 oktober 2019 van 18:00 tot 20:30 uur nodigen wij gz-psychologen uit die sinds enkele jaren werkzaam zijn, in opleiding zijn tot gz-psychologen of gz-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog / klinisch neuropsycholoog.

Wij zorgen voor soep, broodjes en een inspirerende gespreksleider op het kantoor van Bohn Stafleu Van Loghum in Houten. Daarnaast worden uiteraard jouw reiskosten vergoed en ontvang je een vergoeding in de vorm van een waardebon ter waarde van

€75,- te besteden in de BSL Webshop www.bsl.nl/shop.  

Help jij ons mee jou te ondersteunen? Fijn als je met ons mee wilt denken!

Je kunt je aanmelden via bureau@nvgzp.nl. Graag bij aanmelding je naam, functie en naam van je organisatie vermelden. Na aanmelding sturen wij je een bevestiging en routebeschrijving.

Wij kijken ernaar uit met jou het gesprek aan te gaan!