Hoe ver ben jij met de AVG?

16-03-2018

Via P3NL, waarbij de NVGzP is aangesloten, kun je een licentie aanschaffen waarmee je een programma kan gebruiken. In dit programma kun je alle noodzakelijke 15 stappen doorlopen en controleren of je als professional voldoet aan de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die op 25 mei a.s. van kracht wordt.

Als je alle stappen hebt afgerond en de instructies hebt opgevolgd, ontvang je aan het eind van een verklaring waarin staat dat de praktijkhouder ‘AVG-proof’ is. Daarnaast wordt voor o.a. de NVGzP-leden een workshop georganiseerd waarbij je wordt geholpen om de verschillende AVG-stappen te doorlopen en in te vullen. In één ochtend loop je samen met de AVG-professionals door het programma, met het vooruitzicht om snel te kunnen voldoen aan de eisen van de AVG. De kosten zijn laag gehouden omdat het groepsessies betreft. Klik hier voor meer informatie.

LET OP: ALS JE DE WORKSHOP WILT VOLGEN, DAN MOET JE JE EERST AANMELDEN VOOR HET STAPPENPLAN VIA DE WEBSITE VAN P3NL.

De AVG is momenteel veel in het nieuws. Wij zijn van mening dat als je je op tijd voorbereidt, je je niet ongerust hoeft te maken. Alhoewel het wel wat werk met zich meebrengt, heb je als je de 15 stappen hebt doorlopen, alles goed geregeld.