GZ-psycholoog gezocht voor praktijksimulatie ten behoeve van onderzoek voor Capaciteitsorgaan

26-09-2017Het Capaciteitsorgaan wil voor de ramingen ten behoeve van de opleidingen voor gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, verpleegkundig specialist en psychotherapeut, meer inzicht krijgen in ontwikkelingen die zich voordoen in de GGZ en hoe die de inzet van deze beroepen in de GGZ in de toekomstige praktijk gaan bepalen.

Na een uitgebreid vooronderzoek is ervoor gekozen een praktijksimulatie te ontwikkelen waar vertegenwoordigers vanuit de GGZ-praktijk met elkaar op een natuurlijke wijze in gesprek worden gebracht om met elkaar na te gaan welke ontwikkelingen er toe doen en wat de impact is op de inzet van deze beroepsgroepen. In deze bijlage vind je informatie over de bevindingen in het vooronderzoek ten behoeve van het ontwikkelen van de praktijksimulatie.

Voor de praktijksimulatie zijn er deelnemers uitgenodigd van raden van bestuur, HRM-managers, managers specialistische ggz en generalistische basis ggz en gz psychologen, klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten uit het hele land. De praktijksimulatie is ook een oefening in strategische personeelsplanning. Hier vind je het programma van de praktijksimulatie.

Het Centrum voor Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel (CAOP) dat het onderzoek uitvoert ten behoeve van het Capaciteitsorgaan, is nog op zoek naar een gz-psycholoog voor de praktijksimulatie op: woensdag 11 oktober van 9.30 uur tot uiterlijk 14.00 uur in de Domus Medica in Utrecht. Als u woensdag 11 oktober niet kunt, maar wel interesse heeft om deel te nemen, is er ook op vrijdag 29 september nog ruimte.