Gratis webinar over de aanlevering van ROM-data voor vrijgevestigden

26-08-2016

SVR organiseert op 8 september een webinar over de aanlevering van ROM-data voor vrijgevestigde zorgaanbieders. Landelijk ROMmen is onderdeel van het model-kwaliteitsstatuut ggz, waar vrijgevestigden vanaf 1 januari 2017 aan dienen te voldoen.

Via het klantportaal van Stichting Vrijgevestigden ROMmen (SVR) kunt u zich al registreren voor de aanlevering van uw ROM-data. De daadwerkelijke aanlevering aan SBG start vanaf 1 oktober. Registreer u tijdig, ROM-data kan niet met terugwerkende kracht worden aangeleverd.

Heeft u behoefte aan (extra) uitleg over de aanlevering van uw ROM-data? Neem dan gratis deel aan het webinar dat de SVR organiseert om vrijgevestigde zorgaanbieders te ondersteunen bij dit proces. Dit webinar vindt online plaats, op donderdag 8 september van 16.00 tot 16.45 uur. Tijdens het webinar wordt u door de aanleiding en praktische aanlevering van ROM-data heen geleid en wordt de toegevoegde waarde toegelicht. Tevens kun u live per chat uw vragen stellen.
Uiteraard kunt u ook nu uw vragen al stellen via het klantportaal van SVR. Het klantportaal is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur, zowel via chat, e-mail (info@vrijgevestigde.nl) als telefonisch (088-3450320).

Klik hier om u direct aan te melden voor het gratis webinar 


Hoe werkt deelname?

U kunt zich aanmelden via deze link. Na aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging met daarin de directe link naar het webinar en een unieke inlogcode (deelnemer- en toegangscode). Deelnemen aan het webinar kan via een tablet, smartphone of computer.

Let op; deze toegangsgegevens heeft u nodig om deel te kunnen nemen aan het webinar op donderdag 8 september. Bewaar de bevestigingsmail daarom goed.

Stuur uw vraag meteen mee
Heeft u een specifieke vraag? Stuur deze vraag direct mee met uw aanmelding voor het webinar.

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.