Gratis regiobijeenkomsten eetstoornissen

11-05-2021


Om professionals te ondersteunen bij het gebruik van de zorgstandaard Eetstoornissen en de verbinding tussen collega’s werkzaam in één regio te stimuleren, organiseren K-EET en Akwa GGZ in alle 7 regio’s bijeenkomsten. De eerste online regiobijeenkomsten zijn voor Noord-Nederland en Limburg.

  • Werk je met mensen met een eetstoornis?
  • Ben je zorgprofessional en werkzaam als psycholoog, kinderarts, diëtist, psychiater, jeugdarts, verpleegkundige, internist, huisarts of POH-GGZ?
  • Wil je weten wat de belangrijkste adviezen uit de zorgstandaard Eetstoornissen zijn?
  • Wil je samen met je collega’s nadenken over hoe je deze toepast in de praktijk en de onderlinge samenwerking voor mensen met deze stoornis in de regio optimaliseren?

Meld je dan aan voor de regiobijeenkomsten Eetstoornissen. Regio Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe) op dinsdag 18 mei én 22 juni (19.30-21.30 uur). Regio Limburg op donderdag 27 mei én 8 juli (19.30-21.30 uur). Voor alle andere regio’s volgen de data nog.

In de eerste bijeenkomst staat centraal:

  • Wat zijn de belangrijkste onderdelen en adviezen uit de zorgstandaard Eetstoornissen?
  • Hoe optimaliseren we met elkaar de samenwerking in de regio?

Tijdens de tweede bijeenkomst vindt verdere verdieping plaats aan de hand van casuïstiek van de deelnemers.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de volgende beroepsverenigingen: NIP, NVvP, VGCt, V&VN, NHG, NVD, NVK. Deelname is gratis.

Op deze pagina van Akwa GGZ kun je je aanmelden voor de regio bijeenkomst voor Noord-Nederland en Limburg of je e-mail adres achterlaten om de data voor een andere regio te ontvangen zodra bekend.