Geslaagd eerste innovatiepanel jonge gz-professionals!

10-10-2019

 

Op 9 oktober heeft een groep jonge, enthousiaste en daadkrachtige gz-professionals openhartig meegedacht over innovaties van hun vak en ons geadviseerd hoe wij hen nog beter kunnen ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door hen ‘op de stoel’ van de uitgever of van de NVGzP te laten zitten, kwamen er originele en nieuwe diensten en producten naar voren.

Waardevol
BSL en de NVGzP houden zich al jaren bezig met relevante informatie- en kennisvoorziening aan BIG-geregistreerde psychologen. De komende jaren willen we van nog grotere betekenis voor de professional zijn. We willen het werk graag makkelijker maken voor onze leden door hen de juiste kennis, materialen en diensten te bieden op een manier die hen het best ondersteunt. Om dat goed te kunnen doen, gaan we regelmatig in gesprek met onze leden! Het innovatiepanel van 9 oktober is om die reden georganiseerd.

Wij kijken terug op een waardevolle avond, danken de deelnemers en nemen de opgehaalde ideeën en inzichten mee in de verdere ontwikkeling van de vereniging.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze avond en/of heb je ook relevante input, laat het ons weten via bureau@nvgzp.nl.