Geplande Algemeen Overleggen (AO’s) binnen Tweede Kamer

09-06-2020

De komende tijd staan twee Algemeen Overleggen (AO’s) gepland in de Tweede Kamer, die interessant (kunnen) zijn voor jou:

  • 23 juni 2020: AO Jeugd: 16.00 – 21.30 uur, Thorbeckezaal
  • 25 juni 2020: AO Cure: 13.00 – 19.30 uur, Troelstrazaal

Beleidsstukken van dergelijke overleggen
Voor dergelijke overleggen wordt een agenda opgemaakt, waar de bijbehorende (kamer)stukken worden gepubliceerd. Deze kun je vinden op de website van de Tweede Kamer. Hierbij gaat het vaak om een veelvoud van kamerbrieven, notities en onderzoeken, die allemaal iets met het onderwerp van doen hebben. Gezien de huidige periode (corona en vlak voor het zomerreces), worden veel onderwerpen geclusterd besproken in de Tweede Kamer.

Volgen livestream overleg
Naast dat je doorgaans (op dit moment lastig vanwege corona) bij dergelijke overleggen als publiek aanwezig kunt zijn, kun je vaak deze overleggen ook rechtstreeks digitaal volgen. De livestream van dergelijke overleggen kun je hier vinden.

Overleg terugkijken
Naast het feit dat je veel overleggen live kunt volgen, kun je vaak deze overleggen ook op een later tijdstip terug kijken. De debatten en overleggen van de Tweede Kamer die je kunt terugkijken, kun je op deze website vinden.