Fusienieuws

01-11-2022

 

We zijn alweer een maand samen als krachtige vernieuwde beroepsvereniging NIP. Vandaag ontvang je twee nieuwsbrieven en vrijdag of zaterdag valt De Psycholoog weer op de mat, ditmaal met meerdere artikelen over de fusie vol feiten, wist-je-datjes en interviews met leden. Ben je al nieuwsgierig? Bekijk dan nu de sneak preview.

Ledenvragen
Voor vragen aan het NIP kun je bellen met 030-8201500 (werkdagen 9.00-17.00 uur). Voor vragen over je beroepsuitoefening kun je daarnaast alle ochtenden van 9.00 tot 12.30 uur bij het informatiecentrum terecht. Kies dan 1 in het menu. Nieuw is het spreekuur over beroepsethiek op dinsdag; dan zit Rosalinde Visser klaar om vragen zoals deze te beantwoorden: Vanaf wanneer ben je verantwoordelijk voor je cliënt als psycholoog? Het antwoord vind je in de rubriek ledenvragen.

Social media
De komende periode voegen we de social mediakanalen van voorheen NVGzP en NIP samen. Wees daarom alert als je het nieuws volgt via Twitter, Instagram of LinkedIn. Op Twitter volg je ons vanaf nu via @psychologennip en op Instagram heten we psychologennip. LinkedIn gaat over naar Nederlands Instituut van Psychologen. We blijven je voeden met nieuws over het beroep, het werkveld en de politieke ontwikkelingen.