Nieuwe website NVGzP

20-09-2013

Tijdens het congres ’15 jaar GZ-Psychologie’ is de nieuwe website van de NVGzP gelanceerd. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt door onze vrijwilligers om jullie, de leden, een site te geven die aansluit bij onze ambities. We willen als NVGzP groeien, een frisse uitstraling hebben en gebruik kunnen maken van nieuwe technologie├źn.

Nieuwe functies van de website

Hieronder een aantal functies van deze nieuwe website:

  1. De menustructuur is zoveel mogelijk hetzelfde gebleven als de ‘oude’ website. Zo hoeven jullie niet alles opnieuw te ontdekken.
  2. De website is volledig toegankelijk vanaf je telefoon en tablet. Hij past zich automatisch aan qua grootte, zodat de tekst niet de klein wordt.
  3. We maken vanaf vandaag gebruik van de volledige grootte van je scherm. De vorige site was meer te vergelijken met een schilderij en zat gevangen tussen de lijst. Hierdoor hadden we maar beperkt de ruimte. Nu kunnen we meer informatie aanbieden op de voorpagina, zonder dat de lezer ‘verdrinkt’ in de informatie.
  4. De website sluit aan bij sociale media. Zo kun je vanaf de voorpagina onze Twitterberichten lezen en kun je ieder bericht dat je interessant vindt automatisch doorsturen op bijvoorbeeld Linkedin, Facebook en Twitter.
  5. Je kunt nu makkelijker je mening geven, door commentaar achter laten. Het is mogelijk dat je opmerking niet direct te lezen is. Hij wordt eerst goedgekeurd door onze redactie. Dit doen we om zogenaamde spam (reclameberichten) te voorkomen en jullie website schoon te houden.

Is de website helemaal klaar?

  1. Zoals met iedere nieuwe website zullen er nog steeds kleine foutjes in de pagina’s zitten. We proberen deze er zo snel mogelijk voor jullie uit te laten. Je kunt ons helpen door deze fouten door te geven aan bureau@nvgzp.nl
  2. We maken gebruik van een Engelstalig thema (thema = de uitstraling van je website) en daarom is het mogelijk dat je af en toe een Engels woord tegenkomt. Dit hoef je niet aan ons te melden. We zijn ons bewust van dit ‘probleem’ en zullen het zo snel mogelijk oplossen.
  3. Op termijn zullen we nieuwe functies toevoegen aan deze website. Het is onze ambitie dat we via dit portaal alles informatie te bieden die jullie, als beroepsgroep, nodig hebben.

Hoe zag de oude website er ook alweer uit?

  1. Geen nood, de oude website is nog eventjes te bekijken op: https://nvgzp.cantrijnict.nl
  2. Je kunt hieronder klikken op de afbeelding en je ziet de twee websites naast elkaar staan:

nieuwe website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.