Even voorstellen

09-03-2017

Sinds 1 maart jl. versterkt Vivian van ’t Hullenaar het NVGzP-bureau als PR- en communicatiemedewerker. Hieronder stelt zij zich kort voor.

Mijn naam is Vivian van ‘t Hullenaar en sinds 1 maart ben ik medewerker communicatie & PR bij de NVGzP. Ik vind het een mooie uitdaging om deze nieuwe functie binnen jullie vereniging vorm te gaan geven!

Tien jaar geleden heb ik de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als communicatieadviseur bij diverse organisaties, waaronder UWV, AMSTA en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.
Als medewerker communicatie & PR ben ik de ‘spin in het web’, verantwoordelijk voor de interne- & externe communicatie van de NVGzP en zorg ik ervoor dat jullie op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en actualiteiten in het vakgebied. Om dit te realiseren wordt de zichtbaarheid op onder andere social media de komende tijd vergroot.
Ook krijgt de website een update en ben ik betrokken bij de organisatie van het NVGzP-congres in het najaar. Ik vind het belangrijk om te weten wat er onder de leden leeft, dus heb je vragen of suggesties? Stuur dan graag een mail naar: vhullenaar@nvgzp.nl.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.