Even voorstellen

11-04-2017

 

De medewerkers van het NVGzP-bureau en het bestuur zijn blij dat op 1 april jl. Liedeke Boekhorst gestart is als beleidsmedewerker. Hieronder stelt zij zich kort voor.

Mijn naam is Liedeke Boekhorst, sinds 1 april als beleidsmedewerker aan de slag bij de NVGzP. Ik kijk er naar uit om met, voor en namens leden de gz-psychologie verder te versterken. Daarbij zal ik vaker op de achtergrond dan op de voorgrond opereren, bijvoorbeeld bij het helpen verstevigen van de verenigingsstructuur en de samenwerking met andere organisaties.

Toen ik in 2001 afstudeerde als orthopedagoog, was de BIG-registratie voor psychologen en pedagogen nog vrij jong. Na korte tijd als orthopedagoog gewerkt te hebben, ben ik een andere weg ingeslagen. Beleidswerk kwam op mijn pad, sprak me aan en heeft me sindsdien beziggehouden. Ik heb als beleidsmedewerker en onderzoeker gewerkt in verschillende organisaties, vooral in kinderopvang, educatie en medezeggenschap. Het komt me heel passend voor dat ik nu eindelijk in het gz-veld ga werken.

Om de vereniging te versterken en goed voeling te houden met de leden, is het belangrijk dat het verenigingsbeleid ook echt werkt. Daar zal ik me onder meer mee bezig gaan houden. Opmerkingen, vragen en suggesties van leden zijn daarbij natuurlijk erg welkom. Je kunt me bereiken via lboekhorst@nvgzp.nl.