Enquête vrijgevestigden over knelpunten GGZ en jeugdzorg

28-05-2015

zorgverzekeraars

Het NIP  doet jaarlijks onderzoek naar de ervaringen van vrijgevestigden in de GGZ en de jeugdzorg met het zorgstelsel en het inkoopbeleid van zorgverzekeraars en gemeenten. Dit jaar kunnen ook vrijgevestigde leden van de NVGzP deelnemen aan dit onderzoek. De resultaten hiervan worden gebruikt  in overleg en onderhandelingen met de NZA, VWS,  zorgverzekeraars en de VNG.

Als NVGzP roepen wij onze leden op om deel te nemen aan deze enquête: laat horen welke problemen je ervaart, en verschaf ons zo munitie voor onze acties gericht op verbetering van het zorgstelsel en het inkoopbeleid.

De enquête bevat zowel vragen over het zorgstelsel als over het inkoopbeleid van zorgverzekeraars en gemeenten. Invulling van de enquête kost ca. 12-15 minuten. De resultaten van het onderzoek worden in de zomer van 2015 gepubliceerd.

Klik hier om direct naar de enquête te gaan.

Sinds eind 2014 werken NVGzP, NIP en een aantal andere verenigingen (NVO, NVP, VGCt, VEN, VCgP, VKJP, NVVS) samen in het kader van de zogenaamde ‘Tafel Bekostiging’ samen aan een verbetering van het zorgstelsel en de financiering van de zorg, onder andere voor vrijgevestigden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.