Enquête beoefening van cognitieve gedragstherapie

18-01-2017

Cognitieve gedragstherapie (CGT) heeft een goede reputatie met betrekking tot het behandelen van eetstoornissen. Echter, bij het behandelen van allerlei stoornissen, wordt CGT op verschillende manieren toegepast door therapeuten.

Sandra Mulkens van de Universiteit Maastricht doet hier onderzoek naar en is geïnteresseerd in hoe CGT-clinici verschillende CGT-technieken prioriteren wanneer ze werken met eetstoornissen. Ook is zij geïnteresseerd of er therapeutvariabelen zijn die beïnvloeden wat therapeuten besluiten te doen zodra zij zich in de therapieruimte met een patiënt bevinden. Daarom wordt uw medewerking gevraagd aan een enquête over uw beoefening van CGT en om wat informatie over uzelf te geven. Alle antwoorden zullen volledig anoniem verwerkt worden.

Meedoen? Klik op deze link.
Alvast heel hartelijk dank voor uw hulp! De resultaten van het onderzoek zullen t.z.t. worden beschreven in een onderzoeksrapport dat via diverse kanalen zal worden verspreid (VGCt, NAE etc).

NB: deze oproep wordt via diverse kanalen verspreid, waarbij er ongetwijfeld overlap zal zijn van potentiële deelnemers. Mocht u de oproep meerdere malen ontvangen, wilt u dan slechts eenmaal meedoen?

Voor meer informatie: Sandra Mulkens, Universiteit Maastricht;
s.mulkens@maastrichtuniversity.nl

[cd_text]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.