Eerste videotestimonial live!

18-12-2019


De NVGzP maakt een videoreeks over de beroepen gz-psycholoog, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. De eerste video in de reeks is de klinisch neuropsycholoog.

In deze testimonial vertelt Frank Jonker (KNP) wat hem motiveert, wat zijn beroep inhoudt en licht hij de belangrijkste pijlers (management, wetenschap, beleid en behandeling) van zijn vak toe.

Het fundament
Als BIG-geregistreerde psycholoog ken je de waarde van de BIG-registratie. Het is het fundament voor kwalitatief goede beroepsuitoefening. We hebben belangrijk en waardevol werk en we boeken goede resultaten. Dat mag gezien worden! Ons beroep verdient dan ook de volle aandacht en waardering. De reeks videotestimonials gaan hierbij ondersteunen.
Wij brengen de video graag onder de aandacht van alle zorgprofessionals (collega’s en artsen), patiënten, de politiek en het onderwijs (docenten en studenten). Deel het filmpje en verspreid het in jouw netwerk!

Vragen of suggesties
De NVGzP maakt regelmatig filmpjes; zie hiervoor onze website. Heb je vragen over eerder gemaakte video’s of suggesties, laat het ons weten via bureau@nvgp.nl.