Duizend leden!

24-09-2013

Op 19 september kon de NVGzP haar duizendste lid begroeten: Suzanne Dijksman (28), als gz-psycholoog werkzaam bij de Revalidatie-afdeling van Crabbehof in Dordrecht.

De timing van het duizendste lid had niet mooier kunnen zijn: precies op de dag dat de NVGzP één jaar bestaat. Deze dubbele mijlpaal werd groots gevierd op het jubileumcongres 15 jaar gz-psycholoog, dat de volgende dag plaatsvond.

De snelle groei van de NVGzP is voor een groot deel te danken aan onze leden: meer dan de helft van de nieuwe leden werd op de NVGzP geattendeerd door collega’s die al lid waren! Daarmee heeft u geholpen uw vereniging groter en dus sterker te maken.

De snelle groei van de NVGzP bevestigt eens te meer dat een aparte vereniging voor BIG-geregistreerde gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen in een behoefte voorziet.
De volgende target is al weer gesteld: binnen een half jaar willen wij doorgroeien naar 1.500 leden. De komende maanden zal het dienstenpakket van de NVGzP sterk worden uitgebreid, om nog beter aan de wensen van de leden tegemoet te komen. Meer hierover binnenkort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.