Derde videotestimonial live – gz-psycholoog!

02-09-2020


De NVGzP maakt een videoreeks over de beroepen gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut. De derde video in de reeks is de gz-psycholoog, eerder maakten we al de testimonial over de klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog.

In deze nieuwe testimonial vertelt Katinka van Vulpen (gz-psycholoog) wat haar motiveert, wat haar beroep inhoudt en licht zij de belangrijkste pijlers van haar vak op een persoonlijke wijze toe.

Delen van testimonial in netwerk
Wij brengen de video’s graag onder de aandacht van alle zorgprofessionals (collega’s en artsen), patiënten, de politiek en het onderwijs (docenten en studenten). Als BIG-geregistreerde psycholoog ken jij de waarde van de BIG-registratie. Het is het fundament voor kwalitatief goede beroepsuitoefening. We hebben belangrijk en waardevol werk en we boeken goede resultaten. Dat mag gezien worden! Deel daarom de video’s en verspreid het in jouw netwerk.

Vragen of suggesties
In deze videoreeks volgt op korte termijn ook de testimonial psychotherapeut. Daarnaast maakt de NVGzP regelmatig ook andere video’s; zie hiervoor onze website. Heb je vragen over eerder gemaakte video’s of suggesties, laat het ons weten via bureau@nvgp.nl.