Contributie NVGzP blijft ook in 2018 voordelig

23-10-2017De NVGzP vindt het belangrijk dat haar leden deskundig zijn en blijven, op de hoogte zijn van actualiteiten en ontwikkelingen en dat hun belangen worden behartigd.

De NVGzP is zich er ook van bewust dat de budgetten hiervoor onder druk staan. Daarom hebben bestuur en de ledenraad besloten dat de contributie in 2018 gelijk blijft aan die van 2017, namelijk €125,- voor een standaard lidmaatschap. Ook de contributie voor piog’s, belangstellende- en buitengewone leden blijft ongewijzigd.
Met jouw lidmaatschap van de NVGzP geef je de gz-psychologie méér stem, blijf je deskundig en op de hoogte, profiteer je van ledenvoordeel en krijg je advies en ondersteuning in je beroepspraktijk.

Als lid van de NVGzP betaal je € 125,- contributie. Maar wist je dat je dit meteen terug kunt verdienen doordat je:

  • lid kunt worden van het blad GZ-psychologie; het eerste jaar voor maar € 49,- i.p.v. € 98,-
  • 10% korting krijgt op verzekeringen voor beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand en gebruik kunt maken van de VvAA juridische helpdesk
  • altijd vakliteratuur aan kunt schaffen met 10% tot 15% korting
  • met korting deel kunt nemen aan congressen en bijeenkomsten van de NVGzP en haar partners

Gratis psychoposter
Breng de NVGzP onder de aandacht op je werk, of in je intervisie- of cursusgroep. Wordt jouw collega of studiegenoot vervolgens lid? Vraag hem/haar dan bij aanmelding jouw naam te vermelden. Het nieuwe lid ontvangt een welkomstgeschenk en jij ontvangt een gratis exemplaar van de Psychoposter.

Wie lid wordt, geeft niet alleen de gz-psychologie MÉÉR stem. Hij/zij profiteert ook van informatie, advies en korting op het dubbeljubileumcongres ‘dilemma’s en innovaties in de diagnostiek’