Congres Personalized Mental Health Care – € 75 korting voor leden

22-02-2016

Op 18 maart as. organiseert de Sector Gezondheidszorg van het NIP een congres over Personalized Mental Health Care. Sprekers zijn onder andere Marcus Huibers en Trudy Dehue. NVGzP-leden krijgen een korting van € 75 op de toegangsprijs.

De gemiddelde cliënt bestaat niet. Cliënten reageren vaak niet identiek op behandelingen. De vooruitgang die zij daardoor boeken is dus ook niet gelijk. Die is onder andere afhankelijk van de ernst van de klachten, persoons- en systeemfactoren en de mate waarop de behandeling daarop aansluit. Professionele richtlijnen leiden niet altijd tot een optimale benadering. Grootschalig onderzoek laat vaak beperkingen zien van therapievormen die op individueel niveau toch een goed resultaat kunnen opleveren.

Reden voor de sector Gezondheidszorg van het NIP om hierover op 18 maart 2016 een congres te organiseren. Het zal een boeiend congres worden met een gevarieerd programma voor elke psycholoog werkzaam in de gezondheidszorg. Hoogleraar gezondheidsrecht Johan Legemaate geeft de aftrap en wordt opgevolgd door keynotesprekers prof. dr. Marcus Huibers en prof. dr. Trudy Dehue. Na twee inspirerende workshoprondes zal Marjolijn van Kooten afsluiten met psychiatrisch cabaret met een lach en een traan.

  • Hoe kun jij je behandelingen per cliënt aanpassen zodat ze zo effectief mogelijk zijn?
  • Hoe kunnen we meten hoe effectief een behandeling is die toegepast is op één cliënt.
  • Hoe houd je rekening met de doelen, ervaring, sociale steun, cultuur en flexibiliteit van een cliënt om zo de beste zorg te bieden?

Dit zijn de vraagstukken die tijdens het congres aan de orde komen. Mis het niet en meld je aan! Leden van P3NL partners krijgen €75 euro korting.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.