BSL Praktijkinfo

26-05-2013

Gemakkelijk een professionele website voor uw prakijk, met 30% NVGzP ledenkorting

Een website is het visitekaartje van uw praktijk. Het is de manier om gegevens beschikbaar te stellen voor patiënten. MetBSL Praktijkinfo maakt u in een paar eenvoudige stappen een professionele en veilige webstie die goed aansluit op uw doelgroep en die ook goed vindbaar is in zoekmachines.

NVGzP-ledenkorting
Als NVGzP-lid krijgt u 30% korting op BSL Praktijkinfo. Voor een vast laag bedrag per maand heeft u uw eigen website voorzien van handige functionaliteiten die u ondersteunen bij uw dagelijkse bedrijfsvoering. Zo is er een nieuwsmodule, die uw website automatisch van relevant nieuws voorziet voor uw cliënten en een module om het inschrijven van nieuwe cliënten te automatiseren. Ook de veiligheid is met BSL Praktijkinfo gegarandeerd. BSL verzorgt alle beveiligingsupdates voor uw website.

Geen technische kennis nodig
Met Praktijkinfo.nl maakt u zelf snel en gemakkelijk een professionele website voor uw praktijk, zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft. U kunt de website volledig aanpassen aan uw wensen. Zo kiest u zelf de uitstraling die aansluit bij uw huisstijl en heeft u de mogelijkheid om uw eigen logo en foto’s toe te voegen. Doordat Praktijkinfo.nl het voorwerk al heeft gedaan, zet u uw website snel en gemakkelijk online. Uw praktijksite is vervolgens eenvoudig te onderhouden.

Meer informatie over BSL Praktijkinfo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.