Gratis web-tv: Hoe blijf ik trouw aan mezelf? (12 januari)

10-12-2020

Hoe blijf je trouw aan jezelf, wanneer je in je werk aanloopt tegen kwesties rond integriteit en ethiek, arbeidsvoorwaarden, rechten/plichten en tuchtrecht?

Op 12 januari organiseren we een gratis web-tv, waarin we een integriteitskwestie uit de praktijk presenteren. Vanuit verschillende invalshoeken en op een filosofische zienswijze kijken we naar deze case. Hoe zoek je je eigen vrijheid binnen de mogelijkheden die jou als professional worden geboden, door de praktijkopleidingsinstelling (of werkgever) waarmee je een afhankelijkheidsrelatie hebt?

De live uitzending wordt gepresenteerd door Willemijn Scholten (hoofdredacteur vakblad GZ-psychologie en psychotherapeut). Zij gaat in gesprek met Najla Edriouch (gz-psycholoog en online content creator) en Lammert Kamphuis (filosoof, bestsellerauteur en spreker). Vanuit verschillende standpunten zullen zij jou inspireren en aanzetten tot nadenken, op een andere manier dan je vanuit de gezondheidszorg gewend bent.

De interactieve live uitzending is bedoeld voor gz-psychologen (i.o.), maar kan ook interessant zijn voor deelnemers van de opleidingen tot OG, PT, KP en KNP.

Onder de deelnemers worden bovendien verloot:

  • Een jaar lang gratis lidmaatschap bij de NVGzP (1x)
  • Het boek ‘Imagenaire Rescripting’ van Remco van der Wijngaart (1x)
  • Het boek ‘Filosofie voor een weergaloos leven’ van Lammert Kamphuis (1x)

Tijdstip: 12 januari van 16.00-17.00 uur

Gratis! Aanmelden
Meld je hier aan.

Mocht je voorafgaand aan de uitzending vragen of suggesties hebben, laat het ons weten via: bureau@nvgzp.nl.

Deze web-tv is in samenwerking met Bohn Stafleu van Loghum en de RINO Groep.