Bijeenkomst ‘Psychologen in de Medische Staf’

18-02-2020

 

In het onderhandelingsakkoord GGZ van 6 juli 2019 is afgesproken dat iedere gespecialiseerde GGZ-instelling een medische staf moet inrichten. Zowel de NVGzP als het NIP vinden dat de klinisch psycholoog en de klinisch neuropsycholoog, naast psychiaters en andere (medisch) specialisten, deel moeten uitmaken van deze staf. Overigens vinden beide verenigingen dit ook buiten de GGZ, denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen.

Op donderdag 12 maart organiseren de NVGzP en het NIP een gezamenlijke bijeenkomst waarop met jullie van gedachten wordt gewisseld over hoe je als specialist meer invloed krijgt op beleid en hoe je beter je plek kunt opeisen als lid van de medische staf in je instelling of ziekenhuis.

Doel van deze avond is:

  • Behoeften peilen
  • Een netwerk vormen
  • Informatie delen, eventueel goede voorbeelden delen
  • Zaken verder uitwerken en/of vervolgafspraken maken

Je wordt gevraagd om tijdens de bijeenkomst eigen situatie en ervaringen te delen.

De bijeenkomst start om 18.30 uur en zal tot 20.30 uur duren en vindt plaats bij het NIP (grote vergaderzaal), Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht.
Inloop vanaf 18.00 uur. Voor een broodje wordt gezorgd.

Aanmelden kan tot maandag 9 maart via deze link. Heb je contacten in je netwerk voor wie deze meeting ook interessant is? Informeer hen gerust. Zij kunnen zich aanmelden via voorgenoemde link.