Ben je piog of gios? Kom dan de kamer Opleidelingen versterken!

09-07-2021


Heb je plezier in opstaan voor je vak, ben jij iemand die nadenkt over de belangen van opleidelingen op korte en lange termijn en wil je dat we onszelf beter profileren? Denk dan aan deelname aan de kamer Opleidelingen van de NVGzP.

Wij zijn een leuke, jonge en slagvaardige groep en kunnen jouw bijdrage gebruiken. In de kamer Opleidelingen denken we gezamenlijk na over hoe we de opleidelingen kunnen steunen en een toekomstbestendige rol kunnen geven en behouden. Dit doen we door 1x in de 6-8 weken te vergaderen, af en toe deel te nemen aan relevante projecten, te communiceren met andere organisaties en onze ideeën en visie houvast te geven in een jaarplan.

Als piog helpt deelname aan de kamer je bovendien te proeven aan meedenken op beleidsniveau en hier ervaring in op te doen. Als gios kan je je bijdrage aan de kamer ook nog eens inzetten in je opleiding in de pijler van beleid, innovatie en management.

Wil je aan bovenstaande een bijdrage aan leveren en ben je bereid naast je opleiding hier gemiddeld 2-4 uur per maand aan te besteden? Dan zoeken we jou! Mail ons via: kameropleidelingen@nvgzp.nl

De kamer Opleidelingen zet zich in om de kwaliteit van psychologische patiëntenzorg in Nederland te verbeteren, door een sterkere positionering van de opleideling.

Dat doen we door:

  • Het bevorderen van de kwaliteit van de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en haar specialismen.
  • De versterking van de positie van de opleidelingen.
  • De behartiging van de belangen van de opleidelingen.

N.B.: voor vergaderingen krijg je een vergoedingsbijdrage van € 50,– per keer.

Meer over de kamer Opleidelingen lees je hier.