Artikel uit GZ-psychologie – Hoe gaan we om met familieleden?  

23-06-2020

GZ-Psychologie is een onafhankelijk vakblad over gezondheidszorgpsychologie, psychotherapie en psychiatrie. GZ-Psychologie wil de identiteit en de positie van de gz-psychologen versterken en een brug slaan tussen wetenschap en praktijk. Het bevat wetenschappelijke artikelen over diagnostiek, indicatiestelling en behandelingen; informatie over de praktische uitoefening van het vak, zoals de opleiding, profielen en richtlijnen; en een aantal vaste rubrieken, zoals rechten en plichten, interviews, columns en nieuws.

Restyle!
GZ-Psychologie heeft de afgelopen maanden een restyle ondergaan. Doel van deze restyle was GZ-psychologie in een nieuw jasje te steken, de leesbaarheid te vergroten en het blad nóg aantrekkelijker te maken voor de lezer.

Download
Omdat de NVGzP een samenwerking heeft met GZ-psychologie, kun je hier het artikel ‘Hoe gaan we om met familieleden?’, geschreven door jurist Stijn van Engelen, lezen. Ben je benieuwd naar het gehele vernieuwde magazine, vraag dan een gratis proefexemplaar aan via bovenstaande link.

Abonneren op GZ-psychologie
GZ-psychologie verschijnt zes maal per jaar. NVGzP-leden ontvangen het eerste jaar 50% korting, daarna 25% korting op de prijs van een abonnement. Klik hier om je rechtstreeks aan te melden voor een abonnement met korting. Daarnaast kun je bij je aanmelding als nieuw lid aangeven of je je op GZ-psychologie wilt abonneren.

Heb je al een abonnement op GZ-psychologie? Vink het tijdschrift dan ook aan bij je aanmelding. Dan word je abonnement per de eerstvolgende vervaldatum omgezet in een NVGzP-kortingsabonnement. NB: je ontvangt geen korting op de lopende abonnementsperiode.