Artikel lezen uit de nieuwste vaktijdschriften?

12-04-2018Heb je geen abonnement, maar ben je wel benieuwd  naar de inhoud van verschillende tijdschriften? Lees dan hieronder een artikel uit het nieuwste Tijdschrift voor Neuropsychologie, Tijdschrift Systeemtherapie en/of Tijdschrift voor Psychoanalyse.

Tijdschrift voor Neuropsychologie
Het Tijdschrift voor Neuropsychologie (TvNp) is een ontmoetingspunt voor academici die werkzaam zijn binnen de neuropsychologie. Dit tijdschrift biedt een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen binnen het neuropsychologische werkveld op het gebied van diagnostiek, behandeling en onderzoek.

Artikel: De Experience Sampling Methode: Meerwaarde voor diagnostiek en behandeling na hersenletsel

Tijdschrift Systeemtherapie
Systeemtherapie is een kwartaaltijdschrift over gezins- en relatietherapie en systeemtheorie. Hierin worden theoretische modellen over systemen of gezinnen, praktijkervaringen en wetenschappelijk onderzoek naar relaties en systemen beschreven.

Artikel: Graniet

Tijdschrift voor Psychoanalyse
Het Tijdschrift voor Psychoanalyse (TvPa) is een wetenschappelijk tijdschrift: gericht op psychoanalyse, psychoanalytische psychotherapie en de psychoanalytische beschouwing van culturele en maatschappelijke verschijnselen.

Artikel: Winnicott – Zijn leven. Zijn werk. Een theorie?