Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor NVGzP-leden

11-11-2014

 
De VvAA heeft voor NVGzP-leden een aanbod ontwikkeld waarbij NVGzP-leden tot 15% korting ontvangt op hun AOV-premie. Dat scheelt al gauw honderden euro’s per jaar. De verzekering geeft onder andere dekking bij zwangerschapsverlof . 

De NVGzP heeft samen met VvAA een eisenpakket vastgesteld waaraan een goede AOV voor gz-psychologen en specialisten moet voldoen. Gezien de samenstelling van de beroepsgroep is daarbij speciale aandacht besteed aan dekking bij zwangerschapsverlof.

De AOV van De Amersfoortse kwam voor gz-psychologen en specialisten als beste naar voren. Door de uitsteken-de voorwaarden in combinatie met een korting voor NVGzP-leden die oploopt tot bijna 15 procent op de toch al scherpe premie, steekt deze AOV met kop en schouders boven die van de andere verzekeraars uit.

Ook leden die nu al verzekerd zijn bij De Amersfoortse kunnen profiteren van de korting voor NVGzP-leden. Tot en met 31 december van dit jaar profiteer je daarnaast van de € 150,- korting op advieskosten die VvAA biedt ter introductie van deze verzekering.

Ga voor meer informatie naar www.vvaa.nl/nvgzp.

De VvAA verzekeringen voor NVGzP-leden maken onderdeel uit van het dienstenpakket dat NVGzP en VvAA samen hebben ontwikkeld. Andere onderdelen van dit pakket zijn de NVGzP/VvAA juridische helpdesk en het gratis kennismakingslidmaatschap van VvAA voor NVGzP-leden.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.