Actie! Gratis Pyschoposter voor nieuwe leden via MidP

03-12-2018

De NVGzP zoekt voor haar leden regelmatig de samenwerking op met verschillende partners, opleidingen en verenigingen binnen het werkveld. Door deze samenwerkingen kunnen wij jouw beroep nog beter positioneren, jouw belangen breed behartigen, jouw netwerk vergroten, maar ook kortingen en aanbiedingen regelen.

Meesters in de Psychologie
Meesters in de Psychologie (MidP) is een online platform voor (basis)psychologen waar de NVGzP mee samenwerkt. MidP ondersteunt jou onder andere bij jouw banenjacht en ontwikkeling. Word je vóór 1 februari 2019 via Meesters in de Psychologie lid van de NVGzP, dan ontvang je gratis de Psychoposter.

Op deze kleurrijke en overzichtelijke poster, die is gebaseerd op de DSM-5, staat een berg afgebeeld die jou en/of jouw cliënt kan beklimmen om zo te bekijken of eventuele klachten duiden op een psychisch probleem.

 

 

Hoe werkt het?
Nieuwe leden die in het bezit zijn van een LOGO-verklaring, sturen een mail naar bureau@nvgzp.nl o.v.v. de unieke actiecode die Meesters in de Psychologie verstrekt. In de mail vermeld je ook dat je in het bezit bent van een LOGO-verklaring.
Psychologen met een BIG-registratie of opleidelingen geven op het aanmeldformulier aan dat zij zich via Meesters in de Psychologie aanmelden. Op pagina 2 van het aanmeldformulier, bij de vraag ‘hoe heb je van de NVGzP gehoord’, voer je bij optie ‘anders’ de actiecode in.

Vragen of suggesties
Neem contact op met het bureau van de NVGzP via 030 – 686 87 77 / bureau@nvgzp.nl als je vragen of suggesties hebt!