Gratis kennismakingslidmaatschap VvAA

Voor NVGzP-leden

Van € 35,-
Gratis!

Als professional wil je goede ondersteuning bij je praktijkuitoefening en je persoonlijke financiële zaken. Daarvoor werkt de NVGzP samen met VvAA, dé ledenorganisatie en dienstverlener  van meer dan 110.000 professionals in de gezondheidszorg.

Als onderdeel van deze samenwerking biedt VvAA voor NVGzP-leden de mogelijkheden aan van gratis kennismakingslidmaatschap voor één kalenderjaar (normale prijs: € 35,– ).

Als kennismakingslid van VvAA kun je kosteloos gebruikmaken van de NVGzP/VvAA juridische helpdesk. Daarnaast heb je toegang tot het volledige dienstenpakket van VvAA. Hiertoe behoren financiële diensten, juridisch advies, belastingadvies, praktijkfinanciering, vestigingsbegeleiding, opleidingen, reizen via een eigen reisbureau en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine. VvAA is gevestigd in Utrecht en heeft regiokantoren door het hele land.

Nieuwe NVGzP-leden kunnen bij hun aanmelding aangeven of zij gebruik willen maken van dit gratis kennismakingslidmaatschap. Ben je al lid van de NVGzP en wil je alsnog lid worden van VvAA? Stuur dan een mailtje naar bureau@nvgzp.nl

Het gratis kennismakingslidmaatschap geldt voor één kalenderjaar. Voor leden die na 1 september 2016 lid werden, loopt het kennismakingslidmaatschap tot en met 31 december 2017. Voor leden die in de loop van 2017 lid worden, loopt het kennismakingslidmaatschap tot en met 31 december 2017.

Het gratis kennismakingslidmaatschap geldt niet voor NVGzP-leden die al lid zijn van VvAA.