Gratis kennismakingslidmaatschap VvAA

Voor NVGzP-leden

Als professional wil je goede ondersteuning bij je praktijkuitoefening en je persoonlijke financiële zaken. Daarvoor werkt de NVGzP samen met VvAA, dé ledenorganisatie en dienstverlener  van ruim 125.000 professionals in de gezondheidszorg.

VvAA biedt als onderdeel van deze samenwerking NVGzP-leden een gratis kennismakingslidmaatschap van VvAA aan van één jaar (normale prijs: € 39,– ).

Als kennismakingslid van VvAA kun je kosteloos gebruikmaken van de NVGzP/VvAA juridische helpdesk. De medewerkers helpen je bij juridische vragen of (dreigende) problemen. Daarnaast heb je toegang tot het volledige dienstenpakket van VvAA. Hiertoe behoren financiële diensten, juridisch advies, belastingadvies, praktijkfinanciering, vestigingsbegeleiding, opleidingen, reizen via een eigen reisbureau en het maandelijkse magazine ‘Arts en Auto’.

Nieuwe NVGzP-leden kunnen bij hun aanmelding aangeven of zij gebruik willen maken van dit gratis kennismakingslidmaatschap. Dit gratis kennismakingslidmaatschap geldt niet voor NVGzP-leden die al lid zijn van VvAA. Ben je al lid van de NVGzP en wil je alsnog lid worden van VvAA? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@nvgzp.nl

Het gratis kennismakingslidmaatschap geldt voor één jaar. Aan het einde van deze kennismakingsperiode wordt het lidmaatschap beëindigd, tenzij je aangeeft dat je dit wenst om te zetten naar een betaald lidmaatschap *. Indien je onder het VvAA-lidmaatschap producten hebt afgenomen bij VvAA die zijn voorbehouden aan VvAA-leden, dan wordt het VvAA-lidmaatschap wel (betaald) voortgezet.

* Het VvAA-lidmaatschap is gratis voor studenten tot één jaar na afstuderen. Kijk voor meer informatie over de contributie op de website van VvAA