Disclaimer

Bij de samenstelling van de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Dit garandeert echter niet dat de informatie op de website up to date, volledig en/of juist is. De NVGzP wijst aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortkomt uit eventuele gebreken in juistheid, volledigheid of de aanpassingstermijn van op de website beschikbare informatie af. De NVGzP heeft het recht om de inhoud van de website aan te passen op elk moment, onderdelen te verwijderen of de website te beëindigen zonder aankondiging. Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. De NVGzP is niet verantwoordelijk voor de informatie, producten of diensten die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden vermenigvuldigd, gewijzigd, verwijderd, doorgestuurd, gedistribueerd, gepubliceerd of verspreid zonder toestemming van de NVGzP. Wanneer u een artikel of een passage wilt publiceren, dan dient u voorafgaand schriftelijk toestemming te vragen aan de NVGzP. Bij de publicatie dient de auteur en de bron vermeld te worden.
U mag informatie op deze site wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik of voor strikt intern gebruik binnen uw onderneming.

Reageren op een bericht

De NVGzP stelt bezoekers van haar website in de gelegenheid een reactie te plaatsen op de geplaatste nieuwsberichten en artikelen. Reacties worden niet direct op de website geplaatst. Reacties worden beoordeeld op basis van onderstaande regels. Pas na beoordeling, wordt de reactie, al dan niet, geplaatst.

  1. Reacties die in strijd zijn met de Grondwet worden niet geplaatst (Artikel 1).
  2. Onwelgevallige opmerkingen worden niet geplaatst.
  3. Reacties moeten inhoudelijk betrekking hebben op het bericht waaronder de reactie staat. Reacties waarin niet fatsoenlijk wordt omgegaan met anderen en andermans mening, worden niet geplaatst.
  4. Commerciële boodschappen (spam) zijn niet toegestaan.

De NVGzP behoudt zich te allen tijde het recht voor of om reacties niet te plaatsen, ook als deze ogenschijnlijk aan de huisregels voldoen, maar om een andere inhoudelijke reden door de NVGzP voor publicatie ongeschikt worden geacht.

Over het toepassen van deze regels kan niet worden gecorrespondeerd. Met het versturen van een reactie wordt akkoord gegaan met bovengenoemde regels.

Het feit dat de NVGzP een reactie plaatst, betekent niet dat de NVGzP die mening ook deelt of ondersteunt. Het is voor de NVGzP niet mogelijk in te staan voor het waarheidsgehalte van de reacties op berichten.