Arbeidsongeschiktheid – het is iets waar we liever niet aan denken, maar wat iedereen kan overkomen. Dan is het belangrijk dat je verzekerd bent van inkomen als je niet meer kunt werken. Niet alleen bij ziekte, maar ook bij zwangerschap. 

De VvAA heeft voor NVGzP-leden een aanbod ontwikkeld waarbij je tot 15% korting ontvangt op je AOV-premie. Dat scheelt al gauw honderden euro’s per jaar. 

De NVGzP heeft samen met VvAA een eisenpakket vastgesteld waaraan een goede AOV voor gz-psychologen en specialisten moet voldoen. Gezien de samenstelling van de beroepsgroep is daarbij speciale aandacht besteed aan dekking bij zwangerschapsverlof.

De AOV van De Amersfoortse kwam voor gz-psychologen en specialisten als beste naar voren. Door de uitsteken-de voorwaarden in combinatie met een korting voor NVGzP-leden die oploopt tot bijna 15 procent op de toch al scherpe premie, steekt deze AOV met kop en schouders boven die van de andere verzekeraars uit.

Ook leden die nu al verzekerd zijn bij De Amersfoortse kunnen profiteren van de korting voor NVGzP-leden.

Ga voor meer informatie naar www.vvaa.nl/nvgzp.

De VvAA verzekeringen voor NVGzP-leden maken onderdeel uit van het dienstenpakket dat NVGzP en VvAA samen hebben ontwikkeld. Andere onderdelen van dit pakket zijn de NVGzP/VvAA juridische helpdesk en het gratis kennismakingslidmaatschap van VvAA voor NVGzP-leden.