Actie VGCt-congres

Actie!

Indien je je als deelnemer van het VGCt-congres 2020 aanmeldt als lid van de NVGzP, dan betaal je voor dit jaar geen contributie en voor 2021 betaal je € 125,- (i.p.v. € 175,-) voor het lidmaatschap.
(Het lidmaatschap stopt niet automatisch maar geldt tot wederopzegging).
Klik hiernaast op ‘Word lid’ en vul op de laatste pagina van het aanmeldformulier bij ‘opmerkingen’ de actiecode ‘VGCt2020‘ in.

Ontvang een goodiebag

In samenwerking met uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum (BSL) versturen wij per post een goodiebag. In deze goodiebag zit o.a. een beroepsprofiel naar keuze (gz-psycholoog, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog), een exemplaar van het magazine GZ-Psychologie en een kortingvoucher op het assortiment van BSL.
Let op: er zijn slechts 100 goodiebags beschikbaar! 

Wil je deze ontvangen, stuur dan een mail met je naam, adres en welk beroepsprofiel je wilt ontvangen (gz-psycholoog, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog) naar: bureau@nvgzp.nl o.v.v. ‘Goodiebag VGCt-congres’

In gesprek

Wil je tijdens het VGCT-congres met ons in gesprek, klik dan op deze Zoomlink (wachtwoord: 361875) of neem contact op via WhatsApp; 030-7539246

Bekijk hier onze 3 beroepsprofielen