Tevreden over de NVGzP? Zeg het voort!

Hoe meer leden, hoe meer de NVGzP voor jou kan doen – meer invloed, betere behartiging van jouw belangen, betere dienstverlening. Help ons daarom mee nog groter te worden. Als dank ontvang je een exemplaar van de nieuwe Psychoposter klik hier voor meer informatie over de psychoposter.

Het afgelopen jaar kon de NVGzP ruim 600 nieuwe leden begroeten. Meer dan de helft daarvan werd lid op voorspraak van een collega. Onze ambitie voor eind 2018: 4.000 leden.

Wat kun je doen?
  • Breng de NVGzP onder de aandacht van collega’s; op je werk, of in je intervisie- of cursusgroep.
  • Stimuleer een collega om zich aan te melden als lid. Als hij of zij bij aanmelding jouw naam vermeldt, ontvang je binnenkort jouw gratis exemplaar van de Psychoposter.
Bewijs je collega’s een dienst….

Het lidmaatschap van de NVGzP loont. Je bewijst dus niet alleen ons, maar ook je collega een dienst. Wie lid wordt geeft niet alleen de gz-psychologie MÉÉR stem. Hij profiteert ook: van informatie, van advies en ondersteuning, en van onze vele ledenvoordelen.

Klik hier voor een overzicht van alle voordelen van het lidmaatschap.

Veel gestelde vragen

Waarom kan de NVGzP zo goedkoop zijn? Hoe verhoudt het lidmaatschap van de NVGzP zich tot andere verenigingen, zoals NIP, LVVP en VGCt?

Klik hier voor een antwoord op deze en andere veelgestelde vragen.