De NVGzP Vacaturebank is hét medium voor vacatures voor BIG-geregistreerde psychologen: gz-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op de homepage (één week) en in de Nieuwsbrief.


20-07-2017
GZ-psychologen (24-36 uur)
Lucertis, diverse locaties in regio Rijnmond
Lucertis zoekt voor de wijkteams in regio Rijnmond GZ-psychologen. Voor een groot deel van het dienstverband ben je werkzaam in jeugd-wijkteams. Een aantal uur ben je de linking-pin tussen de SGGZ van Lucertis en de jeugd-wijkteams.... Bekijk deze vacature!
11-07-2017
GZ-Psycholoog (28-30 tot 36 uur)
GGzE, Eindhoven, Noord-Brabant

Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog. Het is een uitdaging voor je te werken met jongeren met complexe problematiek, o.a. met depressie, angst en trauma. Je hebt een empathische, reflecterende en professionele houding.

... Bekijk deze vacature!
06-07-2017
GZ-psycholoog (24-36 uur)
Parnassia Groep / Indigo, Regio Spijkenisse

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Spijkenisse. Als medewerker van Indigo voer je binnen de basis ggz, op aanvraag van een verwijzer, zelfstandig behandelingen tot gemiddeld 12 gesprekken uit. Deze zijn van generalistische aard.

... Bekijk deze vacature!

Heeft u een vacature voor een gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en/of psychotherapeut? Dan is de NVGzP Vacaturebank uw medium.

  • hét platform voor BIG-geregistreerde psychologen
  • meer dan 10.000 unieke website-bezoekers per maand
  • rechtstreekse link naar de vacature op uw eigen site
  • scherpe tarieven

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op onze homepage (één week) en in onze Nieuwsbrief (oplage 3.000, verschijning eens per 10 dagen).

Arbeidsmarkt voor gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen

Met name voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen is de arbeidsmarkt erg krap. Des te belangrijker om uw vacature via de NVGzP Vacaturebank rechtstreeks onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Meer dan 25% van alle specialisten is lid van de NVGzP.

GGZ-instellingen verwachten voor de komende jaren een stijging van de vraag naar gz-psychologen en klinisch psychologen. Dit ondanks de algehele krimp van het personeelsbestand in de GGZ die tot en met 2020 begroot wordt op bijna 20 procent. Dit blijkt uit een onlangs gepubliceerde notitie over trends op de arbeidsmarkt in de GGZ.

Factoren die bijdragen aan de vraag naar gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen:

  • de eisen m.b.t. het regiebehandelaarschap, waarbij BIG-registratie een voorwaarde is en ook gz-psychologen onder voorwaarden in de gespecialiseerde GGZ als regiebehandelaar op kunnen treden;
  • zorginhoudelijke richtlijnen, die behandeling door BIG-geregistreerden voorschrijven in plaats van inzet van basispsychologen;
  • voor de gz-psycholoog: vervanging van duurder personeel (klinisch psychologen, psychotherapeuten) door gz-psychologen;
  • de ambulantisering van de GGZ, waardoor de vraag naar ambulante behandelaren als de gz-psycholoog en de klinisch psycholoog stijgt