De NVGzP Vacaturebank is hét medium voor vacatures voor BIG-geregistreerde psychologen: gz-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op de homepage (één week) en in de Nieuwsbrief.


13-03-2017
GZ-psycholoog (24 uur)
Triversum, Den Helder
Ter vervanging van zwangerschapsverlof met ingang van 10 april a.s. zoeken wij een GZ-psycholoog. Je voert oa intake-, anamnese- en adviesgesprekken. Ook verricht je psychodiagnostisch onderzoek (EMDR en Cognitieve gedragstherapie).... Bekijk deze vacature!
10-03-2017
GZ-psycholoog K&J (24-36 uur)
impegno, Eindhoven en Tilburg
We zoeken een GZ-psycholoog Kind & Jeugd in de regio Midden Brabant en Zuid Oost Brabant. Je stelt oa behandelplannen op met de cliënt en voert deze uit en evalueert deze impegno neerzetten in de lokale behandelmarkt.... Bekijk deze vacature!
10-03-2017
Enthousiaste praktijkassistent (10 uur)
Psychologenpraktijk, Nijkerk
Bij Psychologenpraktijk Nijkerk worden psychologische behandelingen voor volwassenen (vanaf 18 jaar) gegeven. Als praktijkassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en hét gezicht van de praktijk. Je bent voor ons de spin in het web.... Download deze vacature!
08-03-2017
Enthousiaste en energieke GZ-psycholoog (24-32 uur)
Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel, Regio Alkmaar
Binnen ons jonge en ondernemende team is ruimte voor een energieke GZ-psycholoog voor 24-32 uur per week voor volwassenen GBGGZ. Onze praktijk biedt laagdrempelige zorg binnen de regio Noord-Kennemerland van 0-100 jaar. We zien graag je reactie!... Bekijk deze vacature!
06-03-2017
Twee (senior) GZ-psychologen (32 uur)
Tolbrug Specialistische Revalidatie, 's-Hertogenbosch
Als GZ-psycholoog onderzoek, behandel en begeleid je poliklinische en klinische revalidanten zowel individueel als in groepsverband. Je stelt de revalidant met zijn systeem en hulpvraag centraal en levert belangrijke input aan de vormgeving van het biopsychosociale multidisciplinaire behandelbeleid.... Download deze vacature!
06-03-2017
Psycholoog m/v (24-32 uur)
Rijnlands Revalidatie Centrum, Leiden
Het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) zoekt voor de sector Volwassenenrevalidatie in Alphen a/d Rijn met spoed een Psycholoog (voor 24-32 uur per week). Uw sollicitatie voorzien van curriculum vitae kunt u vóór 20 maart 2017 aan ons richten.... Bekijk deze vacature!
03-03-2017
GZ-psycholoog / klinisch neuropsycholoog (18 uur)
Alrijne Ziekenhuis, Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn
Wij zoeken een collega met ruime ervaring op het gebied van de neuropsychologische diagnostiek, met kennis van stoornissen in cognitie, gedrag en emotie als gevolg van neurologische en degeneratieve ziektebeelden, en bij voorkeur reeds werkzaam in een vergelijkbare setting.... Download deze vacature!
03-03-2017
GZ-Psycholoog (24-36 uur)
Mentrum, Amsterdam
Ben je een GZ-Psycholoog die midden in Amsterdam ervaring wil opdoen met grootstedelijke ggz-problematiek en heb je affiniteit met culturele diversiteit? Wij bieden jou de mogelijkheid! ... Bekijk deze vacature!
22-02-2017
Gedragskundige (36 uur)
InteraktContour, Overijssel
Op zoek naar een uitdagende functie waarin je al je talenten in mag zetten in een ambitieuze organisatie? Als gedragskundige bij InteraktContour draag je bij aan de kwaliteit van het methodisch gedragskundig begeleiden van mensen met hersenletsel.... Bekijk deze vacature!
22-02-2017
GZ-psycholoog (8-16 uur)
Faas Psychologie, Leiden
Per direct GZ-psycholoog gezocht voor 8-16 uur per week (in overleg). Het betreft een vrijgevestigde praktijk, we leveren BGGZ en SGGZ. We zijn gespecialiseerd in eetstoornissen, maar behandelen alle soorten problematiek, oa EMDR, schematherapie en CGT.... Bekijk deze vacature!
06-02-2017
Collega’s gezocht! (fulltime en parttime)
GGZ Momentum, Veldhoven, Nijmegen, Breda of Den Bosch
Werken in een laagdrempelige organisatie met een platte structuur, lijkt dat je wat? We zoeken naar een BIG geregistreerde klinisch psycholoog en/of psychotherapeut (regiebehandelaar) en een BIG geregistreerde GZ-psycholoog. Zie bijlage voor meer info.... Download deze vacature!
30-01-2017
Orthopedagoog / GZ-Psycholoog (24-36 uur)
ASVZ, Rotterdam/Gouda en Drechtsteden/Waardenlanden
Wij zijn voor zowel diagnostiek en behandeling als de vakgroepen verblijf met behandeling van ASVZ, op zoek naar meerdere orthopedagogen/GZ-psychologen voor 24-36 uur per week in de regio’s Rotterdam/Gouda en Drechtsteden/Waardenlanden.... Bekijk deze vacature!

Heeft u een vacature voor een gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en/of psychotherapeut? Dan is de NVGzP Vacaturebank uw medium.

  • hét platform voor BIG-geregistreerde psychologen
  • meer dan 10.000 unieke website-bezoekers per maand
  • rechtstreekse link naar de vacature op uw eigen site
  • scherpe tarieven

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op onze homepage (één week) en in onze Nieuwsbrief (oplage 3.000, verschijning eens per 10 dagen).

Arbeidsmarkt voor gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen

Met name voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen is de arbeidsmarkt erg krap. Des te belangrijker om uw vacature via de NVGzP Vacaturebank rechtstreeks onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Meer dan 25% van alle specialisten is lid van de NVGzP.

GGZ-instellingen verwachten voor de komende jaren een stijging van de vraag naar gz-psychologen en klinisch psychologen. Dit ondanks de algehele krimp van het personeelsbestand in de GGZ die tot en met 2020 begroot wordt op bijna 20 procent. Dit blijkt uit een onlangs gepubliceerde notitie over trends op de arbeidsmarkt in de GGZ.

Factoren die bijdragen aan de vraag naar gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen:

  • de eisen m.b.t. het regiebehandelaarschap, waarbij BIG-registratie een voorwaarde is en ook gz-psychologen onder voorwaarden in de gespecialiseerde GGZ als regiebehandelaar op kunnen treden;
  • zorginhoudelijke richtlijnen, die behandeling door BIG-geregistreerden voorschrijven in plaats van inzet van basispsychologen;
  • voor de gz-psycholoog: vervanging van duurder personeel (klinisch psychologen, psychotherapeuten) door gz-psychologen;
  • de ambulantisering van de GGZ, waardoor de vraag naar ambulante behandelaren als de gz-psycholoog en de klinisch psycholoog stijgt