De NVGzP Vacaturebank is hét medium voor vacatures voor BIG-geregistreerde psychologen: gz-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op de homepage (één week) en in de Nieuwsbrief.


23-05-2017
GZ-psycholoog (24-36 uur)
Jellinek, Amstelveen
Ben jij een GZ Psycholoog die nieuwe behandelervaring wil opdoen? Die op maat CGT/ACT in het Minnesotamodel integreert en samen met het team zorgt voor een optimaal therapeutische behandelklimaat? Dan ben je bij JellinekMinnesota aan het juiste adres.... Bekijk deze vacature!
22-05-2017
Ervaren GZ-psycholoog (32-36 uur)
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg en Waalwijk
De zorgeenheid Medische psychologie zoekt een ervaren GZ-psycholoog met als voornaamste aandachtsgebied neuropsychologie. Je verricht neuropsychologisch onderzoek, stelt indicaties en verzorgt (kortdurende) behandeling en begeleiding van klinisch en en poliklinisch verwezen patiënten.... Download deze vacature!
22-05-2017
Enthousiaste GZ-(neuro-)psycholoog (16-24 uur)
Praktijk Hulp bij Hersenletsel, Amsterdam
Wij zijn voor de locatie Amsterdam op zoek naar een enthousiaste collega, een GZ-(neuro-)psycholoog met kennis van neuropsychologie en ervaring (of de ambitie deze op te doen) met de behandeling van mensen met hersenletsel en hun sociale systeem.... Bekijk deze vacature!
17-05-2017
Gedragswetenschapper (32-36 uur)
RDOG Hollands Midden, Leiden
De gedragswetenschapper werkt samen met de maatschappelijk werkers Veilig Thuis en vertrouwensartsen in de onderzoeken bij (vermoedens van) kindermishandeling, huiselijk geweld en ouderenmishandeling.... Download deze vacature!
11-05-2017
GZ-psycholoog (20 uur)
OLVG, Amsterdam
Ben jij een ervaren GZ-psycholoog en wil jij ook werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam? Een boeiende functie binnen een dynamisme werkomgeving (locatie Oost en West).... Bekijk deze vacature!
25-04-2017
(GZ-)Psychologen (20-36 uur)
Reade, Amsterdam
Wij zijn op zoek naar meerdere (GZ-)psychologen voor zowel het cluster Kliniek, als het cluster Polikliniek. Als (GZ-)psycholoog maak je deel uit van het revalidatieteam en lever je vanuit jouw vakgebied een belangrijke bijdrage aan de multidisciplinaire behandeling van revalidanten met uiteenlopend... Download deze vacature!
24-04-2017
GZ-psycholoog K&J (24-36 uur)
Impegno, Den Haag en Brabant
We zoeken voor de regio’s Midden Brabant, Zuid-Oost Brabant en Den Haag naar een GZ-psycholoog Kind & Jeugd. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van gezinscoaches, behandelaars, teamcoaches en buurtbegeleiders. Voor meer info zie onze website.... Bekijk deze vacature!
21-04-2017
GZ-Psychologen (24-36 uur)
GGz Breburg, Breda en Tilburg
In 2016 gaven onze cliënten gemiddeld een 7,3 voor hun behandeling bij GGz Breburg. We gaan we voor een 8! Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Als zorggroep Volwassenen zijn wij nu op zoek naar klantgerichte en resultaatgerichte GZ-psychologen.... Download deze vacature!
15-04-2017
GZ-psychologen (vrijgevestigd) (16-40 uur)
EDB Psychologen, Den Bosch en Zaltbommel
Ter versterking van onze goedlopende, kleinschalige groepspraktijk in Den Bosch en Zaltbommel (Psychologenpraktijk Bommelerwaard) zoeken wij per direct een of meer vrijgevestigde GZ-psychologen. Opleiding en ervaring met EMDR en diagnostiek is gewenst.... Bekijk deze vacature!

Heeft u een vacature voor een gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en/of psychotherapeut? Dan is de NVGzP Vacaturebank uw medium.

  • hét platform voor BIG-geregistreerde psychologen
  • meer dan 10.000 unieke website-bezoekers per maand
  • rechtstreekse link naar de vacature op uw eigen site
  • scherpe tarieven

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op onze homepage (één week) en in onze Nieuwsbrief (oplage 3.000, verschijning eens per 10 dagen).

Arbeidsmarkt voor gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen

Met name voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen is de arbeidsmarkt erg krap. Des te belangrijker om uw vacature via de NVGzP Vacaturebank rechtstreeks onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Meer dan 25% van alle specialisten is lid van de NVGzP.

GGZ-instellingen verwachten voor de komende jaren een stijging van de vraag naar gz-psychologen en klinisch psychologen. Dit ondanks de algehele krimp van het personeelsbestand in de GGZ die tot en met 2020 begroot wordt op bijna 20 procent. Dit blijkt uit een onlangs gepubliceerde notitie over trends op de arbeidsmarkt in de GGZ.

Factoren die bijdragen aan de vraag naar gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen:

  • de eisen m.b.t. het regiebehandelaarschap, waarbij BIG-registratie een voorwaarde is en ook gz-psychologen onder voorwaarden in de gespecialiseerde GGZ als regiebehandelaar op kunnen treden;
  • zorginhoudelijke richtlijnen, die behandeling door BIG-geregistreerden voorschrijven in plaats van inzet van basispsychologen;
  • voor de gz-psycholoog: vervanging van duurder personeel (klinisch psychologen, psychotherapeuten) door gz-psychologen;
  • de ambulantisering van de GGZ, waardoor de vraag naar ambulante behandelaren als de gz-psycholoog en de klinisch psycholoog stijgt