De NVGzP Vacaturebank is hét medium voor vacatures voor BIG-geregistreerde psychologen: gz-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op de homepage (één week) en in de Nieuwsbrief.


21-04-2017
GZ-Psychologen (24-36 uur)
GGz Breburg, Breda en Tilburg
In 2016 gaven onze cliënten gemiddeld een 7,3 voor hun behandeling bij GGz Breburg. We gaan we voor een 8! Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Als zorggroep Volwassenen zijn wij nu op zoek naar klantgerichte en resultaatgerichte GZ-psychologen.... Download deze vacature!
15-04-2017
GZ-psychologen (vrijgevestigd) (16-40 uur)
EDB Psychologen, Den Bosch en Zaltbommel
Ter versterking van onze goedlopende, kleinschalige groepspraktijk in Den Bosch en Zaltbommel (Psychologenpraktijk Bommelerwaard) zoeken wij per direct een of meer vrijgevestigde GZ-psychologen. Opleiding en ervaring met EMDR en diagnostiek is gewenst.... Bekijk deze vacature!
13-04-2017
GZ-psycholoog (16 uur)
Rijnlands Revalidatie Centrum, Leiden
Het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) te Leiden zoekt voor de sector Volwassenenrevalidatie, behandelteam Neurologie, per 1 juni 2017 een GZ-Psycholoog m/v voor 16 uur per week. Kijk voor meer informatie op onze website.... Bekijk deze vacature!
06-04-2017
GZ-psycholoog (parttime, 32 uur)
Catharina Ziekenhuis, Eindhoven
In verband met de vervanging van een zwangerschapsverlof en vertrek van een collega zoeken we een GZ-psycholoog bij het Obesitas Centrum voor de duur van 6 maanden (van april 2017 tot en met september 2017).... Bekijk deze vacature!
31-03-2017
GZ-Psycholoog (32-36 uur)
GGz Breburg, Breda/Tilburg
Centrum voor Autisme bestaat uit 2 multidisciplinaire ambulante teams respectievelijk in Breda en Tilburg. Voor Autisme Ambulant zijn we per direct op zoek naar een GZ psycholoog voor 32-36 uur per week.... Bekijk deze vacature!
29-03-2017
Gedragwetenschappelijk Docent (10,8/14,4 uur)
Radboudumc, Eindhoven/Nijmegen
Wij zijn op zoek naar een Gedragswetenschappelijk docent (Eerstelijnsgeneeskunde; Vervolgopleiding tot Huisarts) voor Fase 2 van de huisartsopleiding in Eindhoven, die een inspirerende bijdrage aan het onderwijs aan onze aios kan leveren. Zie bijgaand voor meer info.... Download deze vacature!
21-03-2017
GZ-psycholoog (24-36 uur)
PsyQ, Spijkenisse (PJ Bliekstraat)
Als GZ-psycholoog bent u werkzaam als intaker en behandelaar. U begeleidt basispsychologen bij hun behandelingen. Maar u voert zelf ook behandelingen uit, dit onder regie van een klinisch psycholoog.... Bekijk deze vacature!
21-03-2017
Klinisch psycholoog (24-36 uur)
PsyQ, Spijkenisse (PJ Bliekstraat)
Als klinisch psycholoog wordt u ingezet als intaker en behandelaar. Dat betekent dat u de telefonische screenings doet (2 tot 4 per week), waarin u het eerste contact legt met de patiënt en vervolgens de behandeling uitvoert.... Bekijk deze vacature!
21-03-2017
GZ-psycholoog (16-32 uur)
Psychologen Praktijk Hoorn (NH), Hoorn
Het samenwerkingsverband van Psychologen Praktijk Hoorn en Psychologenpraktijk Bentinck is op zoek naar versterking in de vorm van een GZ-psycholoog. Uiteindelijk onder eigen ondernemerschap, maar denkbaar in een andere vorm als start.... Bekijk deze vacature!

Heeft u een vacature voor een gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en/of psychotherapeut? Dan is de NVGzP Vacaturebank uw medium.

  • hét platform voor BIG-geregistreerde psychologen
  • meer dan 10.000 unieke website-bezoekers per maand
  • rechtstreekse link naar de vacature op uw eigen site
  • scherpe tarieven

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op onze homepage (één week) en in onze Nieuwsbrief (oplage 3.000, verschijning eens per 10 dagen).

Arbeidsmarkt voor gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen

Met name voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen is de arbeidsmarkt erg krap. Des te belangrijker om uw vacature via de NVGzP Vacaturebank rechtstreeks onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Meer dan 25% van alle specialisten is lid van de NVGzP.

GGZ-instellingen verwachten voor de komende jaren een stijging van de vraag naar gz-psychologen en klinisch psychologen. Dit ondanks de algehele krimp van het personeelsbestand in de GGZ die tot en met 2020 begroot wordt op bijna 20 procent. Dit blijkt uit een onlangs gepubliceerde notitie over trends op de arbeidsmarkt in de GGZ.

Factoren die bijdragen aan de vraag naar gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen:

  • de eisen m.b.t. het regiebehandelaarschap, waarbij BIG-registratie een voorwaarde is en ook gz-psychologen onder voorwaarden in de gespecialiseerde GGZ als regiebehandelaar op kunnen treden;
  • zorginhoudelijke richtlijnen, die behandeling door BIG-geregistreerden voorschrijven in plaats van inzet van basispsychologen;
  • voor de gz-psycholoog: vervanging van duurder personeel (klinisch psychologen, psychotherapeuten) door gz-psychologen;
  • de ambulantisering van de GGZ, waardoor de vraag naar ambulante behandelaren als de gz-psycholoog en de klinisch psycholoog stijgt