De NVGzP Vacaturebank is hét medium voor vacatures voor BIG-geregistreerde psychologen: gz-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen.

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op de homepage (één week) en in de Nieuwsbrief.


22-02-2017
Gedragskundige (36 uur)
InteraktContour, Overijssel
Op zoek naar een uitdagende functie waarin je al je talenten in mag zetten in een ambitieuze organisatie? Als gedragskundige bij InteraktContour draag je bij aan de kwaliteit van het methodisch gedragskundig begeleiden van mensen met hersenletsel.... Bekijk deze vacature!
22-02-2017
GZ-psycholoog (8-16 uur)
Faas Psychologie, Leiden
Per direct GZ-psycholoog gezocht voor 8-16 uur per week (in overleg). Het betreft een vrijgevestigde praktijk, we leveren BGGZ en SGGZ. We zijn gespecialiseerd in eetstoornissen, maar behandelen alle soorten problematiek, oa EMDR, schematherapie en CGT.... Bekijk deze vacature!
17-02-2017
GZ-psycholoog (24-32 uur)
Rijnlands Revalidatie Centrum, Alphen aan den Rijn
Het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) zoekt voor de sector Volwassenenrevalidatie in Alphen a/d Rijn per direct een: Ervaren Gezondheidszorgpsycholoog (24-32 p/w). Uw sollicitatie voorzien van CV kunt u voor 2-3-17 sturen naar vacatures@rrc.nl.... Bekijk deze vacature!
14-02-2017
GZ-psycholoog (16-32 uur)
Slaapmakend, Amsterdam
We zoeken nieuwe collega's! Slaapmakend is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie tegen slapeloosheid, en gerelateerde aandoeningen zoals depressies en angststoornissen. We bieden veel vrijheid en een informele, collegiale werkomgeving.... Bekijk deze vacature!
14-02-2017
Inhoudelijk leidinggevende (36 uur)
Stichting Altrecht, Zeist (Utrecht)
Voor Altrecht Psychosomatiek Eikenboom zoeken wij een psychiater of klinisch psycholoog die een verantwoordelijke voortrekkersrol wil vervullen binnen een dynamisch team en als boegbeeld kan fungeren gezien de TOPGGz status van de afdeling.... Bekijk deze vacature!
07-02-2017
Twee GZ-psychologen (16-32 uur)
Revalidatie Friesland, Friesland
Revalidatie Friesland zoekt twee GZ-psychologen voor de volwassenenrevalidatie. Het gaat om 16 uur per week voor locatie Leeuwarden, 8 uur voor Dokkum en 24 uur voor de klinische afdeling van Beetsterzwaag.... Bekijk deze vacature!
06-02-2017
Collega’s gezocht! (fulltime en parttime)
GGZ Momentum, Veldhoven, Nijmegen, Breda of Den Bosch
Werken in een laagdrempelige organisatie met een platte structuur, lijkt dat je wat? We zoeken naar een BIG geregistreerde klinisch psycholoog en/of psychotherapeut (regiebehandelaar) en een BIG geregistreerde GZ-psycholoog. Zie bijlage voor meer info.... Download deze vacature!
03-02-2017
GZ-psycholoog (32 uur)
Bartimeus, Rotterdam
Bartimeus nodigt kandidaten, met ervaring in neurologisch onderzoek, uit te solliciteren naar de functie GZ-psycholoog (32 uur) voor de regio Rotterdam. Onderzoek en behandeling. Werken in een multidisciplinair team. Concrete bijdrage leveren aan een goed leven voor de client.... Bekijk deze vacature!
30-01-2017
Orthopedagoog / GZ-Psycholoog (24-36 uur)
ASVZ, Rotterdam/Gouda en Drechtsteden/Waardenlanden
Wij zijn voor zowel diagnostiek en behandeling als de vakgroepen verblijf met behandeling van ASVZ, op zoek naar meerdere orthopedagogen/GZ-psychologen voor 24-36 uur per week in de regio’s Rotterdam/Gouda en Drechtsteden/Waardenlanden.... Bekijk deze vacature!

Heeft u een vacature voor een gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en/of psychotherapeut? Dan is de NVGzP Vacaturebank uw medium.

  • hét platform voor BIG-geregistreerde psychologen
  • meer dan 10.000 unieke website-bezoekers per maand
  • rechtstreekse link naar de vacature op uw eigen site
  • scherpe tarieven

Nieuwe vacatures worden tevens vermeld op onze homepage (één week) en in onze Nieuwsbrief (oplage 3.000, verschijning eens per 10 dagen).

Arbeidsmarkt voor gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen

Met name voor klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen is de arbeidsmarkt erg krap. Des te belangrijker om uw vacature via de NVGzP Vacaturebank rechtstreeks onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Meer dan 25% van alle specialisten is lid van de NVGzP.

GGZ-instellingen verwachten voor de komende jaren een stijging van de vraag naar gz-psychologen en klinisch psychologen. Dit ondanks de algehele krimp van het personeelsbestand in de GGZ die tot en met 2020 begroot wordt op bijna 20 procent. Dit blijkt uit een onlangs gepubliceerde notitie over trends op de arbeidsmarkt in de GGZ.

Factoren die bijdragen aan de vraag naar gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen:

  • de eisen m.b.t. het regiebehandelaarschap, waarbij BIG-registratie een voorwaarde is en ook gz-psychologen onder voorwaarden in de gespecialiseerde GGZ als regiebehandelaar op kunnen treden;
  • zorginhoudelijke richtlijnen, die behandeling door BIG-geregistreerden voorschrijven in plaats van inzet van basispsychologen;
  • voor de gz-psycholoog: vervanging van duurder personeel (klinisch psychologen, psychotherapeuten) door gz-psychologen;
  • de ambulantisering van de GGZ, waardoor de vraag naar ambulante behandelaren als de gz-psycholoog en de klinisch psycholoog stijgt