Als professional wil je goede ondersteuning bij je praktijkuitoefening en je persoonlijke financiële zaken. Daarvoor werkt de NVGzP samen met VvAA, dé ledenorganisatie en dienstverlener  van meer dan 118.000 professionals in de gezondheidszorg.

VvAA biedt als onderdeel van deze samenwerking NVGzP-leden een gratis kennismakingslidmaatschap aan van één jaar (normale prijs:  € 39,-).

Als kennismakingslid van VvAA kun je kosteloos gebruikmaken van de NVGzP/VvAA juridische helpdesk. De medewerkers helpen je bij juridische vragen of (dreigende) problemen. Daarnaast heb je toegang tot het volledige dienstenpakket van VvAA. Hiertoe behoren financiële diensten, juridisch advies, belastingadvies, praktijkfinanciering, vestigingsbegeleiding, opleidingen, reizen via een eigen reisbureau en het maandelijkse magazine ‘Arts en Auto’.

Nieuwe NVGzP-leden kunnen bij hun aanmelding aangeven of zij gebruik willen maken van dit gratis kennismakingslidmaatschap. Dit gratis kennismakingslidmaatschap geldt niet voor NVGzP-leden die al lid zijn van VvAA. Ben je al lid van de NVGzP en wil je alsnog lid worden van VvAA? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@nvgzp.nl.

Het gratis kennismakingslidmaatschap geldt voor één kalenderjaar. Sluit je het lidmaatschap af voor 1 juli, dan is dit gratis tot 31 december van het lopende kalender jaar. Sluit je het lidmaatschap af na 1 juli, dan is het lidmaatschap gratis tot 31 december van het volgende kalenderjaar.

Dit bericht delen?

Klik op een van de buttons om dit bericht te delen met collega’s of andere geïnteresseerden.