Het is zover: de NVGzP heeft, enkele maanden voor haar 5-jarig bestaan, haar 3000e lid mogen verwelkomen!

Marloes Seelen uit Den Haag werd recent lid. Op de vraag waarom zij voor de NVGzP gekozen heeft, antwoordt Marloes: “Sinds deze maand ben ik begonnen als zzp’er en start ik mijn eigen praktijk ‘Hearts and Minds’ op naast mijn baan als GZ-psycholoog binnen defensie. Ik was op zoek naar een beroepsvereniging die niet alleen vrijgevestigde psychologen vertegenwoordigt maar ook GZ-psychologen in loondienst. Zodoende kwam ik bij de NVGzP uit. Toen ik ook las dat bij jullie mijn eigen ‘pakket’ samen te stellen is qua lidmaatschap, wist ik zeker dat ik bij jullie moet zijn. Ik hou van maatwerk en waardeer dat enorm!

Wij heten Marloes, en natuurlijk alle andere nieuwe leden, van harte welkom bij onze vereniging!

Marloes ontvangt een gratis entreebewijs voor het NVGzP-jubileumcongres op
18 januari 2018.

Altijd op de hoogte zijn?

Word lid, volg ons op Twitter @nvgzp of abonneer je op onze Nieuwsbrief.

Dit bericht delen?

Klik op een van de buttons om dit bericht te delen met collega’s of andere geïnteresseerden.